1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdarlı galibiyete odaklandı
Serdarlı galibiyete odaklandı

Serdarlı galibiyete odaklandı

Serdarlı, ligin ilk haftasında oynayacağı Doğan Türk Birliği maçına hazırlanıyor.

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Serdarlı, ligin ilk haftasında oynayacağı Doğan Türk Birliği maçına hazırlanıyor. Kritik karşılaşma ile ilgili olarak Yenidüzen Spor Servisi’ne konuşan Sedat Devecioğlu, kazanan tarafın kendileri olacağına inancının tam olduğunu ve lige üç puanla başlamak istediklerini söyledi.

Devecioğlu: “Umarım zorlanan Doğan olur”
Sedat Devecioğlu, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları karşılaşmanın önemini kavradıklarını ve Serdarlı halkından da bu karşılaşmada çok büyük destek beklediklerini belirtti. Ligin ilk maçlarının zor geçtiğine dikkat çeken genç teknik adam, “Umarım zorlanan taraf Doğan Türk Birliği olur ve kazanan taraf biz oluruz.”diye konuştu.

Samory ve Salih oynamıyor
Devecioğlu, rakipleri Doğan Türk Birliği’nin geçen sezon çok müthiş bir form grafiği yakaladığını ve bu yıl da o kadrosunu koruduğunu kaydederek, rakiplerinin gücünü bildiklerini fakat ne olursa olsun sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirtti. Devecioğlu, ayrıca takımda sakatlığı bulunan Emmanuel Samory ve cezalı Salih Küçükoğlu’nun çok önemli oyuncular olduğunu ve bu oyuncuların yokluğunu hissedeceklerini belirtti.

Bugün ve yarın idman var
Genç teknik adam, Emmanuel Samory’nin en az 1 ay sahalardan uzak kalacak olmasının kendileri açısından dezavantaj olduğunu ifade ederek, takım kaptanı Salih Küçükoğlu’nun da iki haftalık kart cezası olduğunu vurguladı. Serdarlı, Doğan Türk Birliği karşılaşması için hazırlıklarını bugün ve yarın yapacağı idmanlarla tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Bu haber toplam 1207 defa okunmuştur