1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sekizinci Bolkan dönemi
Sekizinci Bolkan dönemi

Sekizinci Bolkan dönemi

Çetinkaya’da Teknik Direktörlük görevinden ayrılan Hüseyin Veli Taşkıran’ın yerine Mehmet Bolkan getirildi

A+A-

Hüseyin Kıral
Süper Lig’de zor günler geçiren ve tarihinde ilk kez bir alt lige düşme tehlikesi bulunan Çetinkaya’da teknik direktör Hüseyin Veli Taşkıran’ın istifasının ardından takımın başına Mehmet Bolkan getirildi. Attila Topaloğlu Stadı’nda takımla ilk idmanına çıkan Mehmet Bolkan, geçmişi mazilerle dolu Çetinkaya’nın bugün bu durumda olmaması gerektiğinin altını çizerken, sekizinci kez göreve geldiği Çetinkaya’yı toparlayacağını söyledi. Bolkan’ın yardımcılık görevini Ahmet Coşkun gerçekleştirecek.

Bolkan: “Takviyelerle takımı ligde tutacağız”
Çetinkaya’ad Hüseyin Veli Taşkıran’ın teknik direktörlük görevinden istifası sonrası dün takımın başına getirilen Mehmet Bolkan, “Başkan Meriç Erülkü ile iki saat toplantı yaptık ve toplantıda takımın istenilen düzeye gelmesi için neler yapabileceğimi onlarla paylaştım” dedi. Bolkan, “Toplantıda başkan ve yönetim de bana bu isteklerin yapılabileceğinin altını çizdi ve görevi kabul ettim” açıklamasında bulundu.

“Şampiyonluklar yaşadığım kulübü layık olduğu yere getireceğim”
Çetinkaya’da Teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Bolkan, takımın zor günler geçirdiğini ve Çetinkaya’ya ilk kez antrenör olmadığını belirtti.
Bolkan “Sekizinci kez geldiğim Çetinkaya’da lig ve kupa şampiyonlukları gördüm, şimdi de zor günler geçiren bu kulübü layık olduğu yere götürmeye geldim” dedi.
İşinin çok zor olduğunu söyleyen Mehmet Bolkan, “Takımda şu anda forma giyen tüm oyunculara ihtiyacımız var, bunun yanında yapılacak takviyelerle takımı kümede tutmayı başarırken, kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi düşünüyoruz” dedi.
Bolkan, kulübün içinde bulunduğu zor günlerinde takıma sahip çıkan, onlara ağabeylik yapan Hüseyin Veli Taşkıran’a da teşekkür etti.

Erülkü, “Sarkma olabilir ancak sözlerimizi tutacağız”
Mehmet Bolkan’ı takıma tanıştırmaya gelen Çetinkaya Başkanı Meriç Erülkü, takıma yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz ancak zaman dilimi içinde bu sözlerin 10-15 gün sarkması da mümkün olabilir” açıklamasında bulundu.
Erülkü, Mehmet Bolkan ile her konuda anlaştıklarını, takıma takviyelerin yapılacağını, ancak takviyeler yapılırken kulüpten alacaklı olanların da alacaklarının ödeneceğini söylerken, futbolcularının rahat olmalarını istedi.

Bu haber toplam 1712 defa okunmuştur