1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Samsung Galaxy S6 ve S6 Egde Telsim Shoplar'da satışa sunuldu
Samsung Galaxy S6 ve S6 Egde Telsim Shoplarda satışa sunuldu

Samsung Galaxy S6 ve S6 Egde Telsim Shoplar'da satışa sunuldu

Telsim, Samsung’un yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S6 ve S6 Egde’i , avantajlı fiyatlarla Telsim Shoplarda satışa sundu.

A+A-

Kuzey Kıbrıs’ın iletişim teknolojileri ile dijital dönüşümüne liderlik etme misyonuyla dünyanın teknolojisini müşterileri ile buluşturan Telsim, Samsung’un yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S6 ve S6 Egde’i , avantajlı fiyatlarla Telsim Shoplarda satışa sundu.

Telsim Ürün, Servisler, Kampanyalar ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Murat Ustacan, en son teknoloji Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge’i tarifeye ek ayda sadece 99 TL’den başlayan fiyatlarla müşterileri ile buluşturduklarını kaydetti. Telsim’lilerin en son teknoloji telefonlara en evantajlı fiyatlarla sahip olabilme ayrıcalığını bir kez daha yaşadığını belirten Ustacan, “En ileri teknolojiyi, en uygun fiyatlarla müşterilerimize sunuyor, onları bir dünya teknoloji ile buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

TELSİMLİLER EN İLERİ TEKNOLOJİYİ TELSİM SHOPLAR’DA DENİYOR

Cam işçiliğiyle metal sanatından esinlenilerek hazırlanan ve tüm Telsim Shoplarda  satışa sunulan Samsung Galaxy S6’lar büyüleyici tasarımı ve ultra geliştirilmiş özellikleri ile Telsim müşterilerinden tam puan aldı.

Telsim Shoplarda cihazı yakından görerek, deneyimleme fırsatı bulan müşteriler, en son teknolojiyi Telsim ayrıcalığı ile deneyimlemenin mutluluğunu yaşadı. 1995 yılından beri Telsim müşterisi olan Kasım Güçeri; Telsim abonesi Samsung Galaxy’nin yeni modelini Telsim’den satın almanın bir ayrıcalık olduğunu belirtti. Telsim’in tüm kampanyalarını ve servislerini beğendiğini dile getiren Güçeri, Telsim’in sunduğu hizmetten çok memnun olduğunu ifade etti. Ailesi ile birlikte yıllardır Telsim kullanan Nisan Erkan ise Telsim kullandığı için mutlu olduğunu söylerek, ailesinin kendisine doğum günü hediyesi olarak Samsung Galaxy S6’yı aldığını kaydetti. Erkan, doğum günü hediyesi için ailesine ve en son teknoloji telefonu dünya ile eş zamanda Kıbrıs’a getiren Telsim’e teşekkür etti. Kıbrıs’ta bir üniversitede öğrenim gören Zehra Fidan ise, Türkiye’de Vodafone, Kıbrıs’ta ise Telsim kullandığını ve hizmetten çok memnun kaldığını belirtti.

TİTİZ BİR TASARIM, ULTRA GELİŞTİRİLMİŞ ÖZELLİKLER

Yeni Samsung Galaxylerde 4 çekirdekli 1.5 GHz Cortex-A53 ve 4 çekirdekli 2.1 GHz Cortex-A57 olmak üzere toplam 8 çekirdekli Exynos 740 çipsetli işlemci kullanılıyor. 16M renk, 1440×2650 (2K) çözünürlüğünde ve Super AMOLED 5.1 inç büyüklüğündeki ekranı yeni Galaxy'ler 577 ppi değeri ile ciddi bir görüntü performansı sağlıyor. Yeni Galaxy'lerin arka kamerası 16MP (3456×4068 piksel) çözünürlüğünün yanında, optik imaj sabitleme, dokunmatik (ve ayrıca otomatik) odaklama ve LED flash özelliklerine sahip. Ayrıca arka kamera ile 2160p 4K video (30 fps) video çekmek mümkün. Bir diğer yenilik ise bu kamera ile aynı anda 2 ayrı dosyada video(dual-video rec) çekim yapılıyor olması.

Coğrafi bilgi (Geo-tagging), yüz tanıma (face detection), Auto HDR ve Panaroma özelliklerinin yanında, Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge'in ön yüzünde ise 5MP'lik ve 1080p Full HD video çekim yapabilecek bir selfie kamerası bulunuyor. Geliştirilmiş parlaklık düzeyleri ve piksel yoğunluğu, nerede olursanız olun mükemmel fotoğraflar çekmenize olanak veriyor. Yeni Samsung Galaxyler daha önceki modellere göre 1,5 kat daha seri çalışan yıldırım hızındaki şarj özelliğine sahip. Kablosuz şarj özellikleriyle de uyumlu şarj pedine konularak, kablo kullanmadan, kolayca şarj edilebiliyor.

Geliştirilmiş güvenlik ve akıllı yönetici özelliklerinin yanı sıra 3GB DDR4 RAM  ile  32GB, 64GB ve 128GB hazıfa seçenekleri ile birlikte satışa sunulan Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge Telsim Shoplarda alıcıları ile buluşmayı bekliyor.

Bu haber toplam 1424 defa okunmuştur