1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şampiyonluk Şehit Turgut’un
 Şampiyonluk Şehit Turgut’un

Şampiyonluk Şehit Turgut’un

Ortaokullu Yıldızlar Futbol Şampiyonası tamamlandı

A+A-

 

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından organize edilen Ortaokullu Yıldızlar Futbol Şampiyonası dün Balıkesir Sentetik Saha’da oynanan üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlandı. Şehit Turgut Ortaokulu şampiyon oldu.

Üçüncülük Canbulat’ın
Ortaokullu Yıldızlar Futbol Şampiyonası’nda dün oynanan ilk karşılaşma üçüncülük maçı oldu. Bu maçta Canbulat Özgürlük Ortaokulu ile Çanakkale Ortaokulu karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 2-1’lik skorla kazanan Canbulat Özgürlük Ortaokulu şampiyonayı üçüncü tamamlarken Çanakkale Ortaokulu dördüncü oldu.

Şampiyonu penaltılar belirledi
Üçüncülük maçının ardından final maçında Değirmenlik Lisesi orta bölümü ile Şehit Turgut Ortaokulu karşı karşıya geldi. Normal süresi golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmada kazananı penaltı atışları belirledi. Rakibine seri penaltı atışlarında 4-2’lik üstünlük kuran Şehit Turgut Ortaokulu şampiyonluğunu ilan etti. Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyaları takdim edildi.

TAKIM SIRALAMASI
1. Şehit Turgut Ortaokulu
2. Değirmenlik Lisesi
3. Canbulat Özgürlük Ortaokulu
4. Çanakkale Ortaokulu

Bu haber toplam 1206 defa okunmuştur