1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Sabah konuştuk, akşam gitti”
“Sabah konuştuk, akşam gitti”

“Sabah konuştuk, akşam gitti”

Süper Lig’de aldığı kötü sonuçlara çare üretmeye çalışan Mormenekşe’de David’in haber vermeden ayrılması ile ilgili olarak Teknik Direktör Eralp Şerifoğlu futbolcunun bu şekilde ayrılmasına bir anlam veremediklerini söyledi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Mormenekşe’nin golcü futbolcusu David Annas’ın geçtiğimiz gün haber vermeden adadan ayrılması ile ilgili olarak Teknik Direktör Eralp Şerifoğlu futbolcunun bu şekilde davranmasına hiçbir anlam veremediklerini söyledi. Şerifoğlu “Adamla sabah sohbet ediyorsun, akşam uçağa binip kaçıyor” dedi.
YENİDÜZEN’e konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, futbolcu ile geçtiğimiz yıldan itibaren birlikte olduklarını, ailesi ile yaşadığı sorunu birlikte çözdüklerini ve takım içerisinde alacağı olmayan tek futbolcu olduğunu söyledi. Şerifoğlu “David sadece bize değil, birlikte kaldığı arkadaşı Richard’a karşı da insafsızlık yaptı” dedi.

Şerifoğlu: “Sabah konuştuk, sohbet ettik, akşam uçağa bindi gitti”
Bir yandan Cihangir maçında yaşanan olayların yaralarını sarmaya çalışan Mormenekşe’de Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, kulüpten hiçbir alacağı bulunmayan, kendisine camia olarak değer verilen David Anomel Annas’ın bu şekilde davranmasına hiçbir anlam veremediğini belirtti. Şerifoğlu, “adamla sabah konuşup sohbet ediyorsun, akşama da uçağa binip kaçıyor” derken “Şu andan itibaren tamamen ilk yarıda oynayacağımız son üç maça odaklanarak, bu üç maçtan en az zararla nasıl kalkarız onu düşünmemiz gerek” açıklamasını yaptı.

“Cihangir maçındaki gibi oynarsak, galip gelmememiz için sebep yok”
Cihangir maçında takımı Mormenekşe’nin bu sezon sahaya koyduğu en iyi futbol olduğunu vurgulayan Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, “Cihangir’de bazı güçler üç puan almamıza engel oldu, ancak burada oradaki gibi oynadığımız takdirde galibiyetimize dolayısı ile üç puan almamıza kimse engel olamaz” dedi.
Cihangir maçının sonunda kimsenin tasvip etmediği olaylar yaşandığına dikkat çeken Eralp Şerifoğlu, “Bizim şu anda ileriye bakarak Pazar günü oynayacağımız B.Bağcıl maçını düşünmemiz gerek” dedi.
Şerifoğlu, “Benim tek isteğim ve arzum Cihangir karşısında ortaya koyduğumuz mücadeleyi Bağcıl karşısında koyarak sahadan üç puanla ayrılmak” dedi.

Bu haber toplam 1206 defa okunmuştur