1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Röntgenlerken yakalandı…
Röntgenlerken yakalandı…

Röntgenlerken yakalandı…

Mağusa’da çalıştığı inşaatın üçüncü katına çıkarak yan apartmanın üçüncü katında kalan bir kadını gözetleyen ve taciz eden Muhammed Jalal tutuklandı.

A+A-

“Taciz” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Jalal tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı. Ancak teminatı ödeyemeyen zanlı Jalal hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderildi.

Telefonunda bazı bayanlara ait fotoğraflar bulundu…
Olayın tahkikat memuru İbrahim Bulut, zanlı Muhammed Jalal’ın 28 Haziran tarihinde çalışmakta olduğu inşaatın üçüncü katına çıkarak yan apartmanda kalmakta olan ve yatak odasında üstsüz vaziyette yatan E.Ö’yü bir süre izledikten sonra cama 3 taş atıp E.Ö’yü taciz ettiğini açıkladı. Bulut, tespit edilerek tutuklanan zanlı Jalal’ın telefonunda yapılan incelemede bazı kadınlara ait üstsüz ve mini etekli görüntüler ile porno videoları bulunduğunu belirtti. Zanlının,  13 Nisan 2013 tarihinde KKTC’ye giriş yaptığını belirten Bulut, zanlıya 3 aylık turist vizesi verildiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Bulut, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Teminatı ödeyemedi…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Muhammed Jalal’ın pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, Bin TL nakdi teminat ödemesine ve haftada 1 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi. Ancak teminatı ödeyemeyen zanlı Jalal hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderildi. (Gamze BAYKUR)

Bu haber toplam 3321 defa okunmuştur
Etiketler :