1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Piro’nun durumu belirsiz
Piro’nun durumu belirsiz

Piro’nun durumu belirsiz

Serbest transfer hakkı bulunan Çetinkaya kaptanı Hasan Piro’nun geleceği netlik kazanmadı.

A+A-

Eren ŞİŞİK
K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’nın yıldız kalecisi Hasan Piro geleceği hakkında henüz karar vermedi. Bu sezon serbest transfer hakkı olan ve henüz federasyona başvuruda bulunmayan başarılı eldivenin şampiyonluğa oynayan bir takımda kariyerini devam ettirmek istediği biliniyor.

Çetinkaya yıldızlarını satıyor
Yeni sezonda Çetinkaya’nın durumunun belirsiz olması ve yıldız futbolcularla yolları ayırmaya başlaması da Hasan Piro’nun durumunu belirsizleştiren etkenler arasında yer alıyor. Zira sarı kırmızılı ekip Kpah Sherman ve Esin Sonay için Küçük Kaymaklı ile görüştüğü biliniyor. Tecrübeli eldiven gelen teklifleri değerlendirmeye alacağı ve kendisi için en uygun teklifi kabul edip, kendisine bir yol haritası çizeceği öğrenildi.

Ülkenin en iyisi
Hasan Piro’nun tercihinin şampiyonluğa oynayacak takımlar olması, bu sezon zirve mücadelesi verecek olan takımların iştahını kabarttı. Zira başarılı eldiven son yıllarda ülkenin yetiştirdiği en önemli kaleci olarak gösteriliyor. Geçtiğimiz sezon Çetinkaya’nın en iyi oyuncusu olan Piro, ondan önceki iki yılda da takımının şampiyonluğunda başrolde yer almıştı.

Bu haber toplam 1528 defa okunmuştur