1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Perde "Kara Tahta" ile açılıyor
Perde "Kara Tahta" ile açılıyor

Perde "Kara Tahta" ile açılıyor

  Lefkoşa Belediye Tiyatrosu  15. Tiyatro Festivali’nin ardından 2017-2018 sezonu için perde açıyor.

A+A-

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu  15. Tiyatro Festivali’nin ardından 2017-2018 sezonu için perde açıyor.

“Karatahta” Temsillerine Başlıyor

Orkun Bozkurt ve Aysan Özcezarlı’nın yazdığı, Cem Aykut’un yönettiği, K.T. Ortopedik Özürlüler Derneği işbirliğiyle sahnelenen “KaraTahta” oyunu 18 Ekim Çarşamba akşamından itibaren her Çarşamba saat 20.00’da Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nda perde açacak. Birbirinden farklı meslek gruplarından oluşan Lefkoşa Belediye Tiyatrosu Yetişkinler Atölyesi amatör oyuncularının rol aldığı oyunda, özel gereksinimli bireylerin günlük yaşantısında yaşadığı engeller anlatılıyor. 18 Ekim Çarşamba akşamı ve her Çarşamba 20.00’da sahnelenecek olan “KaraTahta” oyununun biletleri, mesai saatlerinde Lefkoşa Belediye Tiyatrosu gişesinden ve www.biletinial.com adresinden satın alınabilir. Detaylı bilgi için telefon: 22 78 782.

Çocuklar, Gençler ve Yetişkinler için Atölye Çalışmaları Başlıyor

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni sezonda çocuklar, gençler ve yetişkinler için atölye çalışmalarını sürdürüyor.  

Deniz Çakır’ın eğitmenliğinde gerçekleşen çocuklar için atölye çalışmaları, 14 Ekim Cumartesi tarihinden itibaren her Cumartesi 14:30’da gerçekleşecek. Bu çalışmalara ilkokul çağındaki çocuklar katılabilecek. Melihat Beşe’nin eğitmenliğinde devam eden gençler için atölye çalışmaları, ortaokul ve lise çağındaki gençlere açık olacak ve 17 Ekim Salı gününden itibaren her Salı saat 18:00’da gerçekleşecek. Cem Aykut’un eğitmenliğindeki yetişkinler atölyesi ise Çarşamba günleri saat 17:30’da Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nda yapılacak.  Kayıtlar, mesai saatlerinde Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nda yapılmaktadır. Detaylı bilgi için telefon: 22 78 782.  https://www.facebook.com/lefkosabelediye.tiyatrosu/

 

Bu haber toplam 4341 defa okunmuştur
Etiketler :