1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Parayı eğlencede harcadı
Parayı eğlencede harcadı

Parayı eğlencede harcadı

Lefkoşa’da büyük infiale neden olan Döviz bürosu soygununu gerçekleştiren zanlı TSK askeri çıktı. Suçucu kabul eden Uzman Çavuş O.K, parayı eğlenmek için çeşitli yerlerde harcadığını da söyledi

A+A-

Lefkoşa’da büyük infiale neden olan Döviz bürosu soygununu gerçekleştiren zanlı TSK askeri çıktı. Polisin yürüttüğü geniş çaplı soruşturma kapsamında tespit edilerek tutuklananan Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu Uzman Çavuş O.K dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Hasan Kemaneci olayla ilgili bulguları aktardı. Kemaneci 17 Eylül tarihinde, Lefkoşa'da Gesfi Döviz bürosunda meydana gelen soygun meselesi ile ilgili olarak başlatılan soruşturma neticesinde söz konusu soygunu işleyen kişinin zanlı O.K olduğunun tespit edilmesi üzerine tutuklandığını söyledi.

 

Suçucu kabul etti… Paraları eğlenmek için harcadığını söyledi

Polis zanlının kalmakta olduğu lojmanda yapılan aramada olay günü giymekte olduğu kıyafetlerin tespit edildiğini mahkemeye aktardı. Polis ayrıca olayda kullanmış olduğu sarsılmaz marka tabancanın da bulunarak emre alındığını söyledi. Polis memuru Hasan Kemaneci zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini ayrıca çalmış olduğu paraları eğlenmek amaçlı çeşitli yerlerde harcadığı beyanında bulunduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gülay Süleymanoğlu zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Bu haber toplam 2266 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler