1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Özgürgünle devam
 Özgürgünle devam

Özgürgünle devam

Süper ligin güçlü ekiplerinden Cihangir’de Aytaç Karavezirler başkanlığa devam etme kararı alırken, teknik direktör Mehmetali Özgürgünle’de görüşerek yola devam etme kararı aldı.

A+A-

YENİDÜZEN SPOR

Süper Ligin güçlü ekiplerinden Cihangir spor Kulübü’nde başkan Aytaç Karavezirler başkanlığa bir yıl daha devam etme kararı verirken, geçtiğimiz sezon başında yaşanan sıkıntıları yaşamamak için Teknik Direktörleri Mehmetali Özgürgün’le yeniden el sıkıştı.

Kulüp Başkanı Aytaç Karavezirler yaptığı açıklamada “geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yakaladığımız başarının devam etmesi için Mehmetali Özgürgün ile teknik direktör olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kulüp başkanı Aytaç Karavezirle ile el sıkışarak yeniden Cihangir Teknik Direktörü olan Mehmetali Özgürgün ise, “bildiğim, tanıdığım ve en önemlisi mutlu olduğum yerdeyim, geçtiğimiz yıl bıraktığımız yerden devam etmek istiyorum” açıklamasını yaptı.

Aytaç Karavezirler, “Mehmetali hoca ile güzel işler çıkaracağımıza inanıyorum”
Bir yıl daha kulübün başında başkan olarak kalma kararı veren Cihangir Kulüp Başkanı aytaç Karavezirler, Mehmetali hocanın çalışmalarından memnun olduklarını, onun gelmesi ile birlikte güzel işler yaptıklarını ve bu güzel işlerin devam etmesi için Mehmetali Özgürgünle çalışmaya devam etme kararı aldıklarını belirtti.

Karavezirler, “geçtiğimiz sezonun başında yaşadığımız sıkıntıları yaşamak istemiyoruz” açıklamasını yaparken, “Mehmetali Özgürgün, hem bizleri hem de takımı çok iyi tanıyor”dedi.

Mehmetali Özgürgün, “mutlu olduğum yerdeyim”
Cihangir Kulüp Başkanı aytaç Karavezirler ile el sıkışarak takımı yeniden çalıştırma görevin,i kabul eden teknik direktör Mehmetali Özgürgün, “bildiğim, tanıdığım ve en önemlisi mutlu olduğum yerdeyim, geçtiğimiz yıl bıraktığımız yerden devam etmek istiyorum” dedi.

Mehmetali Özgürgün, “geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takım ile birlikte çok iyi futbol ortaya koyarak iyi sonuçlar aldıklarını” söylerken, bu yükselişin devam edeceğine inandığım için görevi kabul ettim” dedi.
Özgürgün, takımın eksik yerlerine bir, iki nokta transfer yapmak istediklerini, yabancı futbolcular konusunda Kaho Yannick ile devam edeceklerini, ise Nwogbo Chibuzor’un durumunun ise henüz kesinlik kazanmadığının altını çizdi.

Bu haber toplam 1514 defa okunmuştur