1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Özgürgün: “Henüz istediğimiz yerde değiliz”
Özgürgün:  “Henüz istediğimiz yerde değiliz”

Özgürgün: “Henüz istediğimiz yerde değiliz”

Özgürgün yakalanan çıkışa rağmen temkinli. Henüz istedikleri yerde olmadıklarını belirten Özgürgün, hedeflerinin Play-out dışında kalmak olduğunu söyledi.

A+A-

Necmi Belge

Oynadığı son 8 lig maçından 7 galibiyet ve 1 beraberlik çıkaran Cihangir’de teknik direktör Mehmet Ali Özgürgün yakalanan çıkışa rağmen temkinli. Henüz istedikleri yerde olmadıklarını belirten Özgürgün, hedeflerinin Play-out dışında kalmak olduğunu söyledi.
Özgürgün, Cihangir’de görevi kabul ettiğinde karşısında çok güçsüz bir takım bulduğunu, yöneticiler ile yaptığı toplantıda, takımı toparlamak için beş haftaya ihtiyaçları olduğunu ve bu süre içerisinde kaybedilecek puanlara tahammül etmeleri gerektiğini  söylediğini belirtti.
Beş haftanın sonunda Serdarlı beraberliğinin ardından çıkışa geçtiklerini anımsatan Özgürgün,  arka arkaya aldıkları galibiyetlerle şu anki noktaya geldiklerini ancak istedikleri yerin bu olmadığını ileri sürdü.

“Dört galibiyete daha ihtiyacımız var”
Topladıkları 25  puana rağmen hala  daha Play-out’un içinde olduklarını anımsatan Özgürgün, “Bu yedi galibiyetle ancak olayı dengeleyerek  açıkları kapattık ve henüz daha birşey yapmadık” dedi. İstedikleri konuma gelmek için, en az dört galibiyete daha ihtiyaçları olduğunu ifade eden Özgürgün, önlerinde zor maçlar  olduğunu  belirtti. Bu hafta ligin güçlü ekiplerinden Doğan Türk Birliği ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirten Özgürgün, rakiplerinin ligin üçüncü sırasında olan güçlü bir ekip olduğuğunu söyledi ve galip gelemeye çalışacaklarını belirtti.

Öncelik lig
Özgürgün kendilerinin de iyi bir takım olduklarını ve iyi bir uyum sağladıklarını, kadrodaki futbolcuların iyi niyetle çalıştıklarını söyledi. Futbolcuların form grafiğinin arttığını söyleyen Özgürgün bu doğrultuda ligi ilk 5 içerisinde tamamlamak istediklerini belirtti.
Özgürgün, Pepsi Kıbrıs Kupası’nda Yeniboğaziçi ile deplasmanda karşılacaklarını ifade ederken, final düşünceleri olduğunu ancak dar bir kadroları olduğunu ve  önceliklerinin  ligde tutunmak olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1055 defa okunmuştur