1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Oyunlar kaldığı yerden
Oyunlar kaldığı yerden

Oyunlar kaldığı yerden

Atletizm ile başlayan 14’üncü Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları masa tenisi ile devam ediyor

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı’nın onayı ile Spor Dairesi ile Spor Federasyon başkanlarının işbirliği sonucu bir yıl aradan sonra yeniden organize edilen 14’üncü Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları hız kesmeden devam ediyor.
Özel nedenlerden dolayı iki hafta önce atletizm ile başlayan oyunlar bayram tatilinin sona ermesinin ardından dün masa tenisi branşı ile devam etti.
Masa Tenisi Federasyonu salonunda yer alan uluslararası müsabakalarda ülkemiz erkek ve kadın masa tenisi milli takımımızın yanı sıra, Türkiye, Kosova ve Arnavutluk erkek ve kadın masa tenisi milli takımları mücadele ediyor.
Bugün de devam edecek olan mücadelede sonunda dereceye giren takım ve ferdi sporculara madalya ve kupaları verilecek.

Tenis, Bocce ve Judo bugün
14’üncü Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları’nda heyecan bugün sabah saat 09.00’da Tenis ardından saat 15.00’de Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından organize edilen Bocce turnuvası ile devam edecek.
Judo’da ise bugün sporcuların tartı işlemleri gerçekleştirilecek, sporcular mindere yarın çıkacak. Tenis Federasyonu organizasyonunda Esentepe’de bulunan Korineum Golf and Beach Hotel’in tenis kortlarında yer alacak olan müsabakalarda KKTC’nin yanı sıra Türkiye, Gürcistan ve Moldova U14 milli takımları dört gün boyunca mücadele edecek.
Yine bugün öğleden sonra saat 15.00’de Atatürk Spor Kompleksi içinde yert alan Bocce sahasında, Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından organize edilen Bocce turnuvasında KKTC’nin yanı sıra Türkiye, Macaristan, Polonya ve Slovakya yarışacak.
Acapuco Hotel’de yer alacak olan Judo karşılaşmalarında bugün tartılar yapılırken, yarın saat 10.00’da başlayacak olan müsabakalarda KKTC’nin yanı sıra Türkiye, Azerbaycan ve Kurdistan mücadele edecek.

Bu haber toplam 1193 defa okunmuştur