1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ortaköy tempoyu artırdı
Ortaköy tempoyu artırdı

Ortaköy tempoyu artırdı

Serdarlı’nın KTFF üyeliğinden ihraç edilmesi sonrası yeniden İkinci Lig’e dahil olan Ortaköy çalışmalarına hız verdi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararı ile Serdarlı’nın liglerden ihraç edilmesi sonucu yeniden İkinci Lig’e alınan Ortaköy, çalışmalarına hız verdi.
Geçtiğimiz sezon yaptığı hatalardan ders aldıklarını belirten kulüp yetkilileri, aynı hataları yapmamak için takım kadrosunu güçlendirdiklerini belirttiler.
Ortaköy bu bağlamda tecrübeli isimlerden Emrah Şehsuvaroğlu, Gökhan Yenigün ve Hüseyin Şevki’yi bonservisli olarak kadrosuna dahil ederken, Emrah Babahan, Hasan Göksun, Ömer Özkarataş ve Hüseyin Yıldız’ı da kiralık olarak kadrosuna kattı.
Haftanın beş günü Metehan Kemal Küçük Spor Tesisleri’nde bulunan çim antrenman sahasında Teknik Direktör Erman Çelik nezaretinde çalışmalarını sürdüren Ortaköy dünden itibaren tempoyu da artırdı.

Kont: “Takım iyi ancak biz sahamızı istiyoruz”

Tüm yönetim ile birlikte takımın idmanlarını izleyen Ortaköy Kulüp Başkanı Mengü Kont, takıma yapılan takviyelerle güçlendiklerini ve hata yapmadıkları takdirde bulundukları ligde şampiyonlukta iddialı olduklarının altını çizdi.
Teknik Direktör Erman Çelik’in çalışmalarından memnun olduklarını belirten kulüp başkanı Mengü Kont “Takım iyi, ancak biz geçtiğimiz yıl yapımına başladığımız ve büyük yol kat ettiğimiz tesisin tamamlanması için gerekli kolaylığın sağlanmasını istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1463 defa okunmuştur