1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. ORTAK TAVIR: KURULTAY ERTELENSİN
ORTAK TAVIR: KURULTAY ERTELENSİN

ORTAK TAVIR: KURULTAY ERTELENSİN

Başkan adayları ortak tavır belirledi: Kurultay 31 Aralık 2015 tarihini geçmemek kaydıyla ertelensin

A+A-

SAAT: 16:00

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP Kurultayı ile ilgili konuştu: Süreç daha sağlıklı hale gelecekse kurultayı erteleyebiliriz ama bu yönde bana ulaşan herhangi bir resmi talep yok

------------------------------------------------------

SAAT: 12:30

UBP Sarayönü Merkez Binası’nda bir araya gelen 8 Genel Yönetim Kurulu (GYK) üyesi ve UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün dışındaki başkan adayları ortak tavır belirledi: Kurultay 31 Aralık 2015 tarihini geçmemek kaydıyla ertelensin. Özgürgün'ün toplantı sırasında, UBP'nin Dereboyu'ndaki merkez binasında ayrı toplantı yaptığı öğrenildi.

 

 

 

-----------------------------------------------------------------------

 

• UBP’de bugün kurultay zirvesi yapılıyor. Genel Yönetim Kurulu (GYK) üyeleri, başkan adaylarına toplantı çağrısı yaptı. Gündem; kurultayın ertelenmesi ve üyelikler sorunu…

• UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün dışındaki adaylar toplantıda, kurultay tarihinin en geç 40 gün süreyle ertelenebileceği görüşünü sunacak, üye listelerindeki yanlışlıkların giderilmesini isteyecek. UBP Kurultayı’nın kaderinin bugünkü toplantıda belirlenmesi bekleniyor.

YENiDÜZEN (Özel)

Aylardır kurultay sancısıyla gerilen Ulusal Birlik Partisi (UBP)’de Genel Yönetim Kurulu (GYK) üyeleri ile başkanlığa aday olan isimler ‘kurultay tarihini erteleme’ gündemiyle bir araya geliyor.
Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgiye göre GYK üyeleri ile başkan adayları bu sabah saat 09:00’da UBP Sarayönü Merkez Binası’nda buluşuyor.
GYK üyeleri, başkan adaylarına hem kurultay tarihini erteleme hem de üyeliklerdeki sorunların çözümüne yönelik “orta yol bulma” amacıyla toplantı çağrısı yaptı.
UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ile yeterli diyaloğu bulamayan diğer başkan adayları GYK’nın çağrısına olumlu yanıt verdi.

En fazla 40 gün…
Adaylar, 31 Ekim’de yapılacak kurultayın en fazla 40 gün süreyle ertelenebileceğini bugün GYK üyelerine bildirecek.
Adaylar, kurultay tarihinin 2016 yılına sarkmasının söz konusu olamayacağını da GYK üyelerine iletecek.
Ayrıca adaylar, üyeliklerdeki yanlışların düzeltilmesi ve her kesimin kabul edebileceği bir üye listesinin şekillendirilmesi talep edilecek.

Bu haber toplam 2333 defa okunmuştur