1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Önce dostluk, sonra galibiyet
Önce dostluk, sonra galibiyet

Önce dostluk, sonra galibiyet

Süper Lig’de haftasonu karşılaşacak Yeni Boğaziçi ile Gençler Birliği’nin başkanlarından dostluk mesajları

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in iki güzide ekibi Yeni Boğaziçi ile Gençler Birliği Cumartesi günü Osman Ergün Mehmet Stadı’nda karşı karşıya gelecekler.
Mücadele öncesi her iki kulübün başkanları, dostluklarının bölgesel olarak da 1974 öncesine dayandığını ve bu dostluğun asla bozulamayacağının altını çizerken her iki başkan da maçı kazanmak istediklerini belirtti.
Süper Lig’in namağlup unvanlı iki takımdan biri olan Y.Boğaziçi başkanı Kemal Köseoğlu ligde sağlanan başarının işlerini daha da kolaylaştırdığını ve köy halkını birleştirdiğini söyledi.
Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, 9 hafta sonunda Lapta maçı dışında belirlenen hedefte olduklarını, son haftalarda iyi futbol ortaya koyduklarını ve bu çıkışlarını Yeniboğaziçi maçında da sürdürüp maçtan 3 puanla ayrılacaklarını belirtti.

Köseoğlu, “Namağlup ünvanımızı sürdüreceğiz”
Geçtiğimiz sezon büyük sıkıntılar yaşayan doğu bölgesinin güzide ekiplerinden Y.Boğaziçi’nde 2014-15 sezonu 9’ncu haftası sonunda yüzler gülüyor.
Kulüp Başkanı Kemal Köseoğlu yaptığı açıklamada, lider Yenicami karşısında elde edilen beraberlik, takımın yoluna Yenicami gibi namağlup devam etmesini sağladı. Bu unvanımızı G.Birliği maçında da bırakmayacağız” dedi. Köseoğlu, “Gençler Birliği ile dostuğumuz 1974 öncesine dayanıyor. Bu dostluğun kuzeyde de devam ediyor, kendi sahamızda oynayacağımız maçtan mutlak üç puanla ayrılacağız” dedi.
Köseoğlu, Süper Lig’de alınan başarılı sonuçlar sonunda köy halkının takıma sahip çıktığını, bu sahiplenme karşısında yönetim olarak maddi ve manevi anlamda işlerinin kolaylaştığını açıkladı.

Gülcan, “Hedefimizden 3 puan geriyiz”
Süper Lig’in bir başka doğu bölgesi ekiplerinden Gençler Birliği’nde de tıpkı hafta sonu oynayacakları Y.Boğaziçi camiası gibi yüzler gülüyor.
G. Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, “9 hafta sonunda belirlenen hedefin sadece üç (3) puan gerisindeyiz. Bu geriliği de dostumuz Yeniboğaziçi maçında gidereceğiz” diye konuştu.
Mustafa Gülcan, “Hedefimiz içerisinde Lapta maçında galibiyet, Serdarlı maçında da en az beraberlikti, ancak Lapta maçında beraberlik, Serdarlı maçında mağlup olduk” diye konuştu.
Gülcan “Gençler Birliği’nin Süper Lig takımı olduğunu ve bunun için ligde kalıcı olmak için var gücümüz ile çalışıyoruz” derken “Camia olarak son haftalarda taraftarımızı da yanımızda görmek bizleri memnun etmiştir” dedi.

Bu haber toplam 1000 defa okunmuştur