1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Önce Cihangir, sonra Lapta: 1-1
Önce Cihangir, sonra Lapta: 1-1

Önce Cihangir, sonra Lapta: 1-1

Cihangir maçta Cibuzor’un golü ile öne geçmesine rağmen Roman’ın golü ile Lapta maçtan 1 puan çıkarmayı başardı.

A+A-

 

K-Pet Süper Lig’in 8’inci hafta mücadelesinde Lapta ile Cihangir 1-1’lik skorla berabere kalarak galibiyet hasretlerini devam ettirdiler. Cihangir maçta Cibuzor’un golü ile öne geçmesine rağmen Roman’ın golü ile Lapta maçtan 1 puan çıkarmayı başardı.

Önemli anlar
11’inci dakikada Ali’den aldığı pası sol kanada oynayan Chibuzor ceza alanına hareketlendi. Sol kanattan Fırat’ın ortasında Chibuzor’un kafa vuruşunu Ferhat dışarı tokatladı.
16’ncı dakikada orta alanda topu kazanan Yannick ileri hareketlendi ve sola oynadı. Soldan Fırat’ın ortasında Chibuzor’un kafa vuruşu ağlarla buluştu: 0-1
29’uncu dakikada Lapta kaleyi soldan gören bir pozisyonda serbest vuruş kazandı. Roman’ın vuruşu çatala vurarak dışarı gitti.
41’inci dakikada Bayram sağdan ortalarken arka direkte Hasan kafa ile altı pasa indirdi. Roman’ın müsait pozisyonda kafa vuruşu üstten dışarı gitti.
47’inci dakikada Vakkas’ın soldan ortasında top arka direkte Vandev’in önünde kalırken onun vuruşu dışarı gitti.
64’üncü dakikada Cihangir rakip ceza yayı üzerinde serbest vuruş kazandı. Ertan’ın plase vuruşuna önce Ferhat dokundu, daha sonra top çatala vurarak dışarı gitti.
70’inci dakikada gelişen Lapta atağında soldan Vandev’in ortasına kafa ile Roman vururken Raif’in müdahaleside top direğe çarptı. Yan hakem Sertan Alkın orta sahaya koşarken Mehmet Sezener golü verdi: 1-1
Maçın kalan bölümlerinde oyunun temposu arttı, her iki takım da baskı kurmaya çalıştı ancak gol üretemedi. Maç 1-1’lik sonuçla notkalandı.

Bu haber toplam 1199 defa okunmuştur