1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ocak’ın hazırlık maçları sürüyor
Ocak’ın hazırlık maçları sürüyor

Ocak’ın hazırlık maçları sürüyor

Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı Limasol, Kartepe Kampı’nın son gününde BAL Ligi ekiplerinden Bursa Elmasbahçeler Spor Kulübü ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını çok iyi oynamasına rağmen, girdiği pozisyonları cömertçe harcayarak maçı 2-1 kaybetti.

A+A-

İzmit-Kartepe’de kamp çalışmalarının sonuna gelen Girne ekibi Türk Ocağı, Türkiye BAL Ligi ekiplerinden Bursa Elmasbahçeler ile hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Özellikle 25.dakikadan sonra oyun kontrolünü eline geçiren sarı siyahlılar, iyi bir performans sergilemesine rağmen bir türlü girdiği pozisyonlardan yararlanamayarak, karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Türk Ocağı’nın golünü penaltıdan golcü futbolcu Ertaç kaydederken, Bursa Elmasbahçeler’in gollerini ise Ebubekir ve Nazım kaydetti. Türk Ocağı’ndan özellikle Muhammet, Peter, Deniz ve genç Mustafa Ercan’ın performansları göz doldururken, Türk Ocağı takımı da yeni sezon öncesi iyi bir ekip olduğunun sinyallerini vermeye başladı. Sarı siyahlılar bu gece adaya dönecek.

Sarı siyahlı ekipte özellikle dünkü karşılaşmada forma giymeyen Salih Say, Murat Gertik, Mustafa Akış ve Aksel Kaptanoğlu’nun eksiklikleri ön plana çıktı.

Bu haber toplam 1528 defa okunmuştur