1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ocak ısınmaya başladı.
Ocak ısınmaya başladı.

Ocak ısınmaya başladı.

Geçtiğimiz sezon birinci ligden, süper lige şampiyon olarak çıkan Türk Ocağı futbol takımı yeni sezon hazırlıklarına dün başladı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Geçtiğimiz sezonun birinci lig şampiyonu Türk Ocağı futbol takımı yeni sezon hazırlıklarını dün sahaya inerek başladı. Beylerbeyi Dr. Ali Özsoy Stadı’nda süper lig için ilk idmanını yapan Türk Ocağı’nda herkes takıma süper ligde başarılı olması için temennilerde bulundu.
Türk Ocağı Kulüp Başkanı Fahri Altınör, “geçtiğimiz sezon birinci ligde yaşanan şampiyonluğun camiayı layık olduğu süper lige çıkmasına neden olurken, süper ligde kalıcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını” söyledi.
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Türk Ocağı’nda Teknik Direktör Hasan Topaloğlu ise yaptığı açıklamada “takıma katacakları yerli ve yabancı futbolcularla süper lige renk ve heyecan katan bir takım olacaklarını” söyledi.

Hasan Topaloğlu, “nokta transferler yaparak Türk Ocağı’nı zirveye taşımak istiyoruz”
Takımı Türk Ocağı’nı geçtiğimiz sezon birinci ligde, süper lige şampiyon olarak çıkarma başarısı gösteren başarılı teknik adam Hasan Topaloğlu, süper ligde mücadele edecek olmanın heyecanını camia olarak yaşadıklarını ve bu heyecanın lig sonuna kadar devam edeceğinin altını çizdi.
Beylerbeyi Dr. Ali Özsoy Stadı’nda süper ligin ilk idmanını yapan Türk Ocağı’nda teknik direktör Hasan Toplaoğlu, “takıma yapacakları transferleri belirlediklerini, önümüzde ki günlerde bu transferlerin kimler olacağı konusunda da yakın biz zaman da açıklama yapacağını” söyledi.

Türk Ocağı Kulüp Başkanı Fahri Altınör, “benim olduğum yerde başarı vardır”
Türk Ocağı Kulüp Başkanı Fahri Altınör, yoğun işleri nedeni ile takımının yaptığı ilk idmana katılamazken, gazetemize telefoniyen bilgiler verdi.
Başkan Fahri Altınör, geçtiğimiz yıl birinci ligde yakalanan başarının, süper ligde de devam edeceğini belirtirken “benim olduğum yerde her zaman başarı vardır” dedi.
Fahri Altınör, “şu anda bazı kulüplerin yönetim şekillerinin oluşmadığı bu nedenle yapmak istedikleri transferleri gerçekleştiremediklerini, ancak Türk Ocağı kulübünün isteyip de alamayacağı oyuncu yoktur” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1400 defa okunmuştur