1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Namağlup şampiyonluk başka güzel”
“Namağlup şampiyonluk başka güzel”

“Namağlup şampiyonluk başka güzel”

Son sekiz sezonda çalıştırdığı sekiz takımın beşini Süper Lig’e çıkaran Hasan Topaloğlu üç Süper Lig takımını da ligde tutmayı başardı. Genç teknik adam tüm şampiyonlukların güzel olduğunu ancak namağlup şampiyonluğun daha da güzel olduğunu söyledi

A+A-

Hüseyin KIRAL

2014-15 futbol sezonu Birinci Lig şampiyonu Türk Ocağı takımının Teknik Direktörü Hasan Toplaoğlu, yaşadığı mutluluğu YENİDÜZEN’e anlattı.
Hasan Topaloğlu, antrenörlük hayatında Yenicami takımının ardından Türk Ocağı takımı ile de namağlup şampiyonluk kazandığını, ancak kazandığı tüm şampiyonlukların güzel olduğunu, fakat namağlup şampiyon olmanın da daha güzel olduğunu söyledi.

Toplaoğlu: “Hedefi olan takımı hedefine ulaştırdım”
Türk Ocağı takımı ile yaşadığı mutluluğunu değerlendiren başarılı teknik adam Hasan Topaloğlu, bugüne kadar çalıştırdığı tüm takımların sezon öncesi belirledikleri hedeflerine ulaştırdığının altını çizdi.
Hasan Topaloğlu, 2007’den bu yanan Birinci Lig’de çalıştırdığı tüm takımları ya şampiyon, ya da ikinci veya üçüncü olarak Süper Lig’e çıkardığını, Süper Lig’de de çalıştırdığı üç takımı hedefleri olan lige tutunmayı başardığını söyledi.
Birinci Lig’de A.Yeşilova takımını lig üçüncüsü, Gençlik Gücü takımını lig ikincisi olarak Süper Lig’e taşırken, Düzkaya takımını şampiyon, Yenicami ve şimdi de Türk Ocağı takımlarını namağlup şampiyon olarak Süper Lig’e çıkardığını belirten Topaloğlu, Süper Lig takımlarından Mağusa Türk Gücü, Göçmernköy ve Hamitköy’ü de Süper Lig’de tutmayı başardığını söyledi.
Topaloğlu, Türk Ocağı kulübünü başta başkan ve yönetim olmakla birlikte, teknik ekibi ve futbolcularının özverili çalışmaları ile hak ettikleri Süper Lige taşıdıklarını belirtti.

“Başkan ile haftaya görüşeceğiz”
Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, bir buçuk yıldır görev yaptığı Türk Ocağı kulübünde başkan Fahri Altunör’e özellikle futbolcularına karşı verdikleri tüm sözleri tuttukları ve yerine getirdikleri için teşekkür etti.
Topaloğlu, 2013-14 futbol sezonunun altıncı haftasında Türk Ocağı takımının başına teknik sorumlu olarak getirildiğini, getirilirken de kulüp başkanı Fahri Altunör ile uzun vadeli konuştuklarını ancak yeni sezon için önümüzdeki hafta bir araya gelip konuşacaklarını söyledi. Öncelikli hedefinin Türk Ocağı takımının başında kalmak olduğunu söyleyen başarılı çalıştırıcı Hasan Topaloğlu, “Başkanın şartları ile benim şartlarımı ortak bir yerde buluşturup kalmak istiyorum” dedi.

Bu haber toplam 1427 defa okunmuştur