1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Müzik Dünyası’nın Konuştuğu Yeni İsimler
Müzik Dünyası’nın Konuştuğu Yeni İsimler

Müzik Dünyası’nın Konuştuğu Yeni İsimler

Müzik Dünyası’nın Konuştuğu Yeni İsimler

A+A-

Ersin KAŞİF


KAYA STEWART İLE TANIŞIN!

“Kendi yazdığım şarkıları gerçek seyircilere çalmak istedim, mutfakta beni dinlemeleri için zorla oturttuğum insanlara değil” diyerek söze başlıyor 15 yaşındaki Kaya Stewart. Müzikle iç içe bir evde büyüyen Kaya’nın hem babası Dave Stewart hem de iki erkek kardeşi müzikle ilgileniyor. Kaya, babasıyla çalışmak için gelen farklı janrlarda eser üreten müzisyenlerin müzikal altyapısını etkilediğini ve kendi güftelerini yazmaya teşvik olduğunu belirtiyor.
Kaya, yazdığı şarkılarda gerçek hayatta yaşadıklarından etkilendiğini söylüyor. Arkadaşlarıyla olan ilişkilerini, yakın çevresindeki olayları şarkı sözleriyle aktaran genç yetenek, yaptığı eserlerde birçok müzikal tarzı da biraraya getirmeye çalışıyor. R&B, Soul, EDM gibi tarzlardan etkilenen Kaya Stewartın yapımcılığını babası Dave Stewart üstleniyor.
In Love With A Boy videosunu izlemek için: http://bit.ly/1GsK2TP
Try it Out videosunu izlemek için: http://bit.ly/1Iv5ZUQ
Kaya Stewartın 1 Temmuzda yayınlanan yepyeni videosu Johah’ı izlemek için: http://bit.ly/1KuNNuB. Kaya Stewart’ı dinlemek için ise
Spotify: http://spoti.fi/1FmbwXw Youtube: http://bit.ly/1KYK4Gp adresleri sizleri bekliyor. (EMI Music).

FIGHT FOR LOVE

Eşsiz sesiyle 2015’in yükselen yıldızı olarak adlandırılan Kwabs’ın, Fight For Love single’ı için çektiği video yayınlandı. Modern soul şarkıcısı, gençliğinde caz orkestralarında vokalistlik yaptı ve Royal Academy of Musicde caz üzerine eğitim gördü. Kwabs, Youtube’da 65 milyonun üzerinde dinlenen Walk single’ı ile büyük bir çıkış yapmıştı. Kwabsın Walk single’ını burdan dinleyin.: http://bit.ly/1weUfk6. Şimdi ise Kwabs, güzel tınılar ve melankoliyi birleştirdiği modern disco soul şarkısı Fight For Love videosu ile karşınızda. Kwabs’ın Fight For Love videosunu hemen izleyin: http://bit.ly/1JILe9Y. (EMI Music).

IVY LEVAN’DAN ÇIKIŞ ALBÜMÜ ÖNCESİ YENİ SINGLE: KILLING YOU (FT. STING)

Merakla beklenen çıkış albümü No Good öncesi Ivy Levan, yeni single’ı Killing You (ft. Sting) ile beklentileri arttırıyor. Genç şarkıcı 2013’te Introducing the Dame EP’si ile başarı yakalamıştı. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren SPY filmi için yaptığı Who Can You Trust şarkısı ile de kendinden sözettiren Ivy Levan, 7 Ağustosda No Good albümü ile çok ilgi gördü. Ivy Leva’nın Sting ile yaptığı bu muhteşem düeti Killing You’yu burdan dinleyin; http://bit.ly/1HaH4qy. No Good albümünde yer alan parçalar:
1. The Dame Says 2. Biscuit 3. No Good 4. Champagne Taste 5. Like A Glove (feat. Cadre)
6. 27 Club  7. Best Damn Thing 8. Misery 9. Killing You (feat. Sting) 10. Johnny Boy 11. It Ain't Easy. (EMI Music).

Bu haber toplam 1404 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 233. Sayısı

Adres Kıbrıs 233. Sayısı