1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG’de Şemmedi aday
MTG’de Şemmedi aday

MTG’de Şemmedi aday

Mağusa Türk Gücü’nde (MTG) yarın gerçekleştirilecek genel kurul öncesi dün Şükrü Şemmedi başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Şemmedi, MTG’nin içerisinde bulunduğu durumun acı olduğunu, camiayı tekrar bir araya getirip kulübü ayağa kaldırma hedefinde oldukl

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Mağusa Türk Gücü’nde yarın yapılacak genel kurul öncesi Şükrü Şemmedi başkanlığa aday oldu. Şemmedi adaylık başvurusunu yaparken, genel kurulda başkan seçilmesi halinde takımın başına geçtiğimiz yılki teknik patron Ali Oraloğlu’nu getireceğini açıkladı.
Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulunan Şükrü Şemmedi, başkanlık için adaylık başvurusunu yaptığını, öncelikle prensiplerinin paralı başkanlık veya yöneticilik olmadığını söyledi.

Şemmedi: “MTG’yi ayağa kaldırma hedefindeyiz”
Yeni bir sistem ve prensiple camiayı toparlayıp Mağusa Türk Gücü ile barıştırarak yeniden kulübü ayağa kaldırma hedefinde olduklarını kaydeden Şemmedi, “MTG’nin içinde bulunduğu durum şu an için acıdır. Üyelerimiz, esnafımız, iş adamımız, kısaca MTG’ye gönül veren herkes ile adım adım çalışıp gençliğimizi daha ileriye götürmek için çalışacağız” dedi. Şemmedi başkan seçilmesi halinde takımın başına geçtiğimiz yıl görev yapan Ali Oraloğlu’nu getireceklerini, Çarşamba günü sporcularla bir tanışma toplantısı yapacaklarını vurguladı.

Bu haber toplam 1395 defa okunmuştur