1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Minik Ege’den sevindirici haber
Minik Ege’den sevindirici haber

Minik Ege’den sevindirici haber

Mağusa’da bir aracın çarptığı minik Ege’nin yoğun bakımda tedavisi sürerken, hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi

A+A-

Gamze BAYKUR

Mağusa’da bir aracın çarptığı minik Ege’nin yoğun bakımda tedavisi sürerken, hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.
Mağusa'da dikkatsizliği sonucu yol kenarında bulunan 8 yaşındaki Ege Gök isimli çocuğa aracıyla çarpan ve ağır yaralanmasına neden olmakla suçlanan zanlı M.T almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı M.T tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Hayati tehlikeyi atlattı

Meselenin tahkikat memur Hakkı Yeniçeri, zanlı M.T’un 15 Temmuz tarihinde İnanç sokakta yönetimindeki HL 093 plakalı aracı ile seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu yolun kenarında bulunan 8 yaşındaki Ege Gök'e çarptığını anımsattı. Küçük çocuğun 6 kaburga ile 1 köprücük kemiğinin kırıldığını ve akciğerinde kanama olduğunu belirten Yeniçeri, Gök'ün halen yoğun bakımda olduğunu ancak durumunun iyiye gittiğini ve hayati tehlikeyi atlattığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Yeniçeri, zanlı M.T’nin uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı M.T’nin pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 5 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 2 KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Bu haber toplam 2733 defa okunmuştur
Etiketler :