1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mehmetçik'te fırtına: Okullar yarın tatil
Mehmetçik'te fırtına: Okullar yarın tatil

Mehmetçik'te fırtına: Okullar yarın tatil

Mehmetçik (Galatya) bölgesinde etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkilemeye başladı. Yarın okullar tatil edilirken, Belediye başkanı ihtiyaç durumunda belediyeye ulaşılması çağrısı yaptı. 

A+A-

Mehmetçik Galatya bölgesinde etkili olan şiddetli rüzgar ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkilemeye başladı. Yarın okullar tatil edilirken, Belediye başkanı ihtiyaç durumunda belediyeye ulaşılması çağrısı yaptı. 

Mehmetçik ilkokulu tatil

Mehmetçik İlkokulu Müdiresi Nurcan Demiralp Mamulli, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada okullarının yarın tatil edildiğini duyurdu. İşte o paylaşım: “Değerli veliler, okulumuzun önündeki elektrik direğinin şiddetli rüzgar nedeniyle kırılması, ağacın elektrik tellerinin üzerine devrilmesi ve okulda elektrik olmaması nedeniyle yarın okul tatil edilmiştir. Gerekli müdahale elektrik kurumu tarafından yarın yapılacaktır. Bilginize...”

Sarıçizmeli: "İhtiyaç durumundu lütfen belediyemize ulaşın"

Belediye başkanı Cemil Sarıçizmeli: Fırtına şiddetini artırarak devam ediyor. Bazı noktalarda tehlikeler oluştu. Mecbur kalmadık sonra lütfen dışarıya çıkmayalım. Herhangi bir ihtiyaç durumundu lütfen belediyemize ulaşın.

https://www.facebook.com/622689583/posts/10156627578839584/

 

Bu haber toplam 1328 defa okunmuştur