1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 'Mayıs'a kadar 50 bin turist'
Mayısa kadar 50 bin turist

'Mayıs'a kadar 50 bin turist'

NTL, Kuzey Kıbrıs’a turist yağdırıyor

A+A-

YENİDÜZEN (Özel)

Kuzey Kıbrıs'ın en büyük turizm acentelerinden biri olan Northern Turizm Acentesi, Ekim ayından beri Kuzey Kıbrıs’a adeta turist yağdırıyor. Bu bağlamda, çalışmalarına devam eden Northern Travel Acentesi, her gün Antalya bağlantılı uçakları ile Kuzey Kıbrıs’a üç sefer yapıyor. Antalya touch-down ile Türkiyeli rehberler ile birlikte Kuzey Kıbrıs’a gelen Alman ve Belçikalı turistler, yasa gereği Kıbrıslı rehberlerin eşliğinde Girne, Mağusa ve Lefkoşa turlarına müteakip, Antalya’ya uçuyorlar.

Dört gün Kuzey Kıbrıs, dört gün de Afrodisias, Pamukkale ve Antalya şehir turlarına devam eden turistler daha sonra turlarını tamamlayarak, ülkelerine dönüyorlar.

Alman ve Belçikalı turistlerin özellikle, Kuzey Kıbrıs’ın tarihi yerlerini ziyaret etmelerinden memnun olduklarını ifade etmeleri, Kuzey Kıbrıs turizmi açısından sevindirici olarak görülüyor.   

Bu arada, Northern Travel Acentesi yetkilerinden alınan bilgiye göre bu turların Mayıs 2015 yılına kadar devam edeceği ve Kuzey Kıbrıs' yaklaşık 50,000 turistin taşınacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 1326 defa okunmuştur