1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mağusa derbisinde DAÜ güldü
Mağusa derbisinde DAÜ güldü

Mağusa derbisinde DAÜ güldü

Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda karşılaşan iki takım arasındaki müsabakada gülen taraf DAÜ oldu

A+A-

Süleyman REBGE

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Voleybol Büyük Erkekler Ligi’nde geçtiğimiz akşam iki Mağusa ekibi, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Çamlık Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda karşılaşan iki takım arasındaki müsabakada gülen taraf DAÜ oldu. Kazananın Play-off mücadelesinde eşleşmeleri durumunda 1-0 önde başlayacağı karşılaşmada ilk set karşılıklı sayılarla başladı, daha sonra DAÜ farkı açarak seti kazandı ve 1-0 öne geçti.
2. sete de moralli başlayan DAÜ öne geçmesine rağmen Çamlık Spor toparlanarak öne geçti. Büyük çekişmeye sahne olan set 24-23 Çamlık öndeyken set sayısı kullandı. Fakat bu andan itibaren iyi hücum eden DAÜ art arda 3 sayı alarak seti kazandı ve durumu 2-0’a getirdi.
3. sete çok iyi başlayan DAÜ setin ortalarına kadar farkı giderek açtı. Daha sonra toparlanan ve art arda sayılar kazanan Çamlık, skoru 17-16’ya kadar getirdi. Son anları çekişmeli geçen seti Çamlık 27-25 alarak skoru 2-1’e getirdi.
4 sete iyi başlayan DAÜ bu sette üstün bir oyun sergileyerek seti 25-18 ve maçıda 3-1 aldı.
Karşılaşmada belinden sakatlığı bulunarak mücadele eden İsmail Kovancı iyi oyunu ile göze çarparken Plaj voleybolu Milli takım oyuncusu Ali Osman Nurettin de göz doldurdu.

Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur