1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Liselerarası Müzik Yarışması Finali başlıyor
Liselerarası Müzik Yarışması Finali başlıyor

Liselerarası Müzik Yarışması Finali başlıyor

Bu yıl Türkiye`de on yedincisi düzenlenecek olan Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması finali, İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılıyor. Kuzey Kıbrıs’ın 2 yıldır katılım gösterdiği yarışmada final heyecanını Güzelyurt Kurtuluş Lisesi yaşıy

A+A-

Tanju KONURALP
Bu yıl Türkiye'de on yedincisi düzenlenecek olan Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması finali, İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılıyor. Kuzey Kıbrıs’ın 2 yıldır katılım gösterdiği yarışmada final heyecanını Güzelyurt Kurtuluş Lisesi yasıyor.
Birinci gelerek, kırk lise ile birlikte final heyecanını yaşayacak olan Kurtuluş Lisesi öğrencileri dün, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, Vodafone yetkilileri ve basının da aralarında bulunduğu bir heyetle İstanbul'a hareket etti. Uçak yolculuğu sırasında, öğrencilerle birlikte, yarışma hakkındaki duygularını ve düşüncelerini paylaştık.

Görkem Nişancı  - Bas
“Yarışmaya katılmaktan dolayı büyük heyecan ve mutluluk içerisindeyim. Özellikle finale kalmış olmak ve bu atmosferi yasama sansını yakalamak, bizim için büyük bir sevinç. Umarız bizim gibi, burada bulan diğer yarışmacılarda, bu organizasyonun tadını çıkarır. Finalden birinci çıkmak hedefindeyiz ancak; birinci olmasak da önemli değil çünkü burada kazandığımız tecrübe, bizim için önemli bir ders niteliği taşıyor.”

Aynur Kılıç – Keman Vokal
“Yarışma finaline kaldığımız için çok mutluyum. Burada, bu profesyonel atmosferi yasamak, müzik hayatimizin önemli adımlarından birisidir. Moral ve motivasyon acısından oldukça iyi bir noktadayız. Öte yandan, ülkemizden de bize ciddi bir destek olması, ayrı bir mutluluktur. Sıkı çalıştık ve sonuç almaya niyetliyiz.”

Bulut Akbilek - Bateri
“Böylesine önemli bir organizasyonun parçası olmak, bizim için çok değerli bir olay. Bu sebeple oldukça heyecanlıyız. Burada birçok, başarılı grup sahne alacak ve bu da bizim için önemli bir sınav niteliği taşıyor. Amaç elbette derece almak ama daha da önemlisi, müziği yasamak ve buradaki birçok müzisyen ile paylaşmaktır. Hazırı olduğumuza inanıyorum.”

Asena Bozkurt  - Vokal
“Burada, mükemmel bir deneyim yasayacağımız için çok mutluyum. Büyük organizasyona katılma hakki kazanmak ise ayrı bir sevinç. Elimizden geleni yaparak, buradan başarı ile ayrılacağımıza inanıyorum. Bu güzel organizasyonda, birçok deneyim kazanacağız ve müzik hayatimizin unutulmaz bir günü olarak hatırlayacağız. “

Cansu Ozuysal - Vokal
“Bu gün burada olduğumuz için çok heyecanlıyım. İnanılmaz bir organizasyonun parçası olmak ve uzun bir yolun ardından, bu günkü grup arkadaşlarıma sahip olmak, büyük bir mutluluk. Yine birçok grupla birlikte, müziğimizi paylaşma sansı elde etmiş olmak ise farklı bir tat. Birçok destekçimiz var ve kazanacağımıza inanıyorum.”

Arman Tatlicioglu - Gitar
“Burada olduğumuz için çok heyecanlıyım. Yarışıyor olmaktan öte, bu organizasyonda yer almak bizi heyecanlandırıyor. Burada, Bostancı Gösteri Merkezi'de, profesyonel bir konser havasını yasamak, büyük mutluluk. Bizde, her yönü ile bu sahne için hazırız.”


Kaan Koruca - Gitar
“Uzun suren çalışmalar sonucunda, finale kalmayı başardık r ve bu nedenle çok mutluyuz. Grubumuza güvenim sonsuzdur. Derece almak için buradayız. Bu derece için elimizden geleni yapacağız. “

Bu haber toplam 2151 defa okunmuştur