1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Limasol Sigorta’nın 18’inci yılı
Limasol Sigorta’nın 18’inci yılı

Limasol Sigorta’nın 18’inci yılı

Ülkemizde sigortacılık alanının önemli isimlerinden Limasol Sigorta 18. Yılını gururla kutluyor.

A+A-

Limasol Sigorta’nın 18. Yılı dolayısı ile bir mesaj yayınlayan Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin  Kemaler şunları aktardı:

“Limasol Sigorta KKTC’de sunduğu yeni ürünlerle “hizmette rekabet” düzeyini daha üst seviyeye çekmek için çalışarak ve sigortacılık anlayışını olumlu yönde değiştirerek 18 yılı geride bırakmıştır. Bu anlayışla Limasol Sigorta, pekçok ilkleri hayata geçirmiş ve pekçok hizmetin sektördeki öncüsü olmuştur.”

Kemaler, sigortacılık çalışmalarını, müşterilerin satın aldıkları poliçeler karşılığında daha kaliteli hizmet  almalarını sağlamak hedefiyle sürdürdüklerini belirterek, 17. Yıllarında halka C Tipi hisse satışı sunduklarını, ödenmiş sermayelerini güçlendirip taahhüt edildiği gibi ilk defa hissedarlara kar payı dağıtıldığının altını önemle çizdi. Motorlu araç sigortaları dışındaki sigorta branşlarında verdiği sigorta hizmetlerinin yanında kasko araç sigortalarının tümünü Elit Kasko olarak uygulayan, hızlı hasar ödemeleri ile müşteri memnuniyeti sağlayan Limasol Sigorta, KKTC’nin her yerinde, acente ağını da güçlendirmiştir. 45 acentesiyle ülke çapında hizmet veren Limasol Sigorta,  var olan bu acente ağını daha da genişletmek için acentelik vermeye devam edecektir.

Karlı bir iş yapmak isteyenlerin Limasol Sigorta’ya müracaat etmeleri beklenmektedir. Limasol Sigorta’nın hem sosyal sorumluluk bilinciyle hem de müşteri memnuniyeti odağı ile pekçok projeye imza atarak halkın takdirini topladığını da belirten Kemaler, Trafik Haftası’nda Trafikte Güvenli Sürüşe dikkat çekmek için çalışmalar yapıldığını, bu yıl da, bu kapsamda “Yollarda Rakip Değil, Ortağız” teması ile fotoğraf yarışması düzenlendiğini belirtti. Alkollü araç kullanımının önüne geçmek için özel günlerde bedava taksi hizmeti sunarak da bu konuya ne kadar önem verdiklerini gösterdiklerini de dile getiren Kemaler, sağlıklı yaşama dikkat çekmek için de farklı aktivitelere destek verildiğini açıkladı ve yapılan çalışmaların sektöre örnek olmasını temenni ettiğini de dile getirdi.

 

Bu haber toplam 1727 defa okunmuştur