1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Lara Fabian barış için söyledi
Lara Fabian barış için söyledi

Lara Fabian barış için söyledi

Mağusa Kültür Sanat Festivali’nin finali yapıldı

A+A-

19. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali’nin finali dünyaca ünlü Lara Fabian’ın verdiği konserle yapıldı.

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, katılımın oldukça yüksek olduğu Salamis Antik Tiyatro’da yer alan konserin başında konuşan Lara Fabian, müzik ve barış için kendisini dinlemeye gelen herkese teşekkür etti.
Farklı kültür ve ülkelerden çok sayıda izleyicinin katıldığı gecede Lara Fabian, hit parçalarını söyleyerek izleyenlere duygulu bir gece yaşattı.
Konseri, Meclis Başkanı Sibel Siber, Başbakan Yardımcısı Menteş Gündüz, Gazimağusa Milletvekili Fikri Ataoğlu ve Rusya’nın Lefkoşa Büyükelçiliği’nden üst düzey yetkililer de izledi.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter kapanış konuşmasında, festivalin ülkenin ve Gazimağusa’nın dünyaya tanıtılması için çok önemli olduğunu, tanıtım konusunda büyük yol kat ettiklerini, festivalin gelecek yıl çok daha iyi olacağını söyledi.
Festivalin başarısındaki esas mimarın izleyenler olduğunu ifade eden Arter, festivalin organize edilmesinde emeği geçenlere ve festivalin sponsorlarına teşekkür etti. TAK

Bu haber toplam 1605 defa okunmuştur