1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Lapta zor bir rakip”
“Lapta zor bir rakip”

“Lapta zor bir rakip”

Süper Lig’de haftasonu ligde son sırada yer alan Lapta’yı konuk edecek olan Serdarlı’da bu maçın hazırlıkları sürüyor.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’de haftasonu ligde son sırada yer alan Lapta’yı konuk edecek olan Serdarlı’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Son olarak oynadığı Mormenekşe ve Gönyeli karşılaşmalarını kazanarak çıkışa geçen Mesarya ekibinde hedef bu maçtan da 3 puanla ayrılarak seri yakalamak.

Devecioğlu: “Beklenenin aksine zor geçecek”
Serdarlı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, ligin son sırasında bulunan rakipleri ile oynayacakları karşılaşmanın beklenenin aksine zor geçeceğini dile getirdi. Devecioğlu “Lapta zor bir rakip. İki haftadır geriye düştükleri karşılaşmalarda geriden gelip gol atabilecek bir yapıya kavuştular. Maçı bırakmıyorlar. Haftalar geçtikçe fiziksel ve mental olarak da hazır hale geliyorlar” açıklamasını yaptı.

“Seri yakalamak istiyoruz”
Rakibini birkaç kez izleme fırsatı bulduğunu söyleyen Devecioğlu, yaptıkları analizi oyunculara aktardıklarını belirtti. Lapta’nın gücünü bildiklerini ve saygı duyduklarını söyleyen genç teknik adam “Bu haftalarda galip gelmek isteyeceklerdir. O yüzden biz de saha ve seyirci avantajımızı kullanıp elde ettiğimiz iki galibiyeti devam ettirerek seri yakalamak istiyoruz” dedi. Devecioğlu sözlerinin sonunda ligin şekillendiği bu haftalarda üst sıralarda kendilerine yer bularak camialarını mutlu etmek istediğini kaydetti.

Bu haber toplam 1048 defa okunmuştur