1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Küçüklerde YDÜ şampiyon
Küçüklerde YDÜ şampiyon

Küçüklerde YDÜ şampiyon

Küçük Erkekler final serisi üçüncü maçında şampiyon belli oldu.

A+A-

Küçük Erkekler final serisi üçüncü maçında şampiyon belli oldu. Yakın Doğu Üniversitesi küçük erkek basketbol takımı dün akşam konuk olduğu Mağusa Gençlik Merkezi’ni 60-32’lik skorla yendi. Seride 2-1 önde bulunan YDÜ bu sonuçla seriyi 3-1’e getirerek şampiyonluğunu ilan etti

YENİDÜZEN Spor Servisi
Telsim Basketbol Küçük Erkekler final serisinin 3’üncü maçında şampiyon belli oldu. Yakın Doğu Üniversitesi küçük erkek takımı şampiyonluğunu ilan etti.
Final serisine 1-0 önde başlayan Yakın Doğu Üniversitesi serinin ilk maçında deplasmanda MAGEM küçük erkeklerine yenilince bu sezonki ilk mağlubiyetini yaşamıştı. Bu mağlubiyetle seride durum 1-1 olurken, ikinci maçta MAGEM’i mağlup eden YDÜ, seride tekrardan 2-1’lik skorla avantaj yakaladı. Serinin üçüncü maçında dün akşam Mağusa Arena’da MAGEM’in konuğu olan YDÜ, rakibini 60-32’lik skorla 28 sayı farkla yenerek seride durumu 3-1’e getirdi ve şampiyonluğunu ilan etti.

Ödül töreni
Karşılaşma sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. İkinci olan MAGEM’e Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı Orta Eğitim Dairesi Müdürü Mehmet Kortay verirken şampiyon olan YDÜ’ye kupa ve madalyalarını Basketbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ahmet Sütçü takdim etti.

Bu haber toplam 1644 defa okunmuştur
Etiketler :