1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KRAL DA ‘BAL’ DEDİ
KRAL DA ‘BAL’ DEDİ

KRAL DA ‘BAL’ DEDİ

Süper Lig’in son gol kralı Kasım Tağman, Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Gebzespor ile anlaşma sağladı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Geride bıraktığımız sezon Süper Lig’de Lefke forması altında kaydettiği 28 golle gol kralı ünvanını alan Kasım Tağman, yeni sezon için tercihini Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Gebzespor’dan yana kullandı. Kasım, aynı takımla anlaşan Musa Şanlıer ile önümüzdeki sezon Gebzespor’un başarısı için ter dökecek.

Musa Şanlıer’i almıştı
Geçtiğimiz sezon BAL 9. Grup’ta mücadele eden Gebzespor, sezonu 4’üncü sırada tamamlamıştı. Bu sezon takımı sil baştan yenileme düşüncesi ile yola çıkan Kocaeli ekibi, geçtiğimiz ay kadrosuna aralarında Musa Şanlıer’in de bulunduğu 15 futbolcu ile anlaşma sağlamıştı.

Pazartesi imzaya gidecek
Kıbrıslı oyuncuları yakından takip ettiği bilinen Gebzespor’da bu yılki hedef PTT 3. Ligi’ne yükselmek. Bu doğrultuda transfer çalışmaları yapan Gebzespor, ülkemizin son gol kralı Kasım Tağman ile dün bir görüşme yaparak anlaşma sağladı. Kasım, Musa ile birlikte Pazartesi günü Türkiye’ye gidecek. Yapılacak son görüşmelerin ardından Kasım kendisini Gebzespor futbolcusu yapan imzayı atacak.

YENİDÜZEN’e “BAL’a gidebilirim” demişti
Golcü futbolcu Kasım Tağman, 11 Temmuz tarihinde YENİDÜZEN Gazetesi’ne yaptığı açıklamada BAL Ligi’ne gidebileceğinin sinyallerini vermişti. Tağman verdiği demeçte Lefke ile anlaşma sağlamadığını, ciddi teklifleri değerlendirmek istediğini ve BAL Ligi takımlarından teklif gelmesi halinde değerlendireceğini iletmişti.

Bu haber toplam 2715 defa okunmuştur