1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Koopbank çalışanlarına hizmet içi eğitim
Koopbank çalışanlarına hizmet içi eğitim

Koopbank çalışanlarına hizmet içi eğitim

Kooperatif Merkez Bankası’nın hizmet içi eğitimleri yoğun katılım ile devam ediyor.

A+A-

 

Kooperatif Merkez Bankası’nın (Koopbank) İnsan Kaynakları Bölümü organizasyonunda, alanında uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen hizmet içi eğitimlerin, 2017 yılına ait ilk bölümü yoğun katılım ile devam ediyor. Koopbank’ın, bankacılık hizmetlerinin daha etkin biçimde yürütülmesi, kaliteli hizmet verilmesi ve verimliliğin artırılması amacı ile Mart ayında başlayan ve Mayıs ayı sonuna kadar sürecek eğitim çalışmalarının ilkinin teması “yetkinlik ve becerilerinin geliştirilmesi” şeklinde sürüyor.

Eğitim çalışması, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından CDM İletişim ve Geliştirme Yönetim Danışmanlık Ltd.Şti’nin uzman eğitmenleri tarafından veriliyor. Eğitmenler Uzm.Dan.Psi.Esin Hekimoğlu ve Emine Karan tarafından gerçekleştirilen eğitim çalışmalarında, müşteri ihtiyaçlarını ve taleplerini anlamak, ihtiyaç belirlemek, çözüm sunmak, takip etmek, ilişkileri yönetme ve ikna etme, müşteri memnuniyeti sağlama gibi birçok konuda atölye çalışmaları yapılıyor. Eğitim programı kapsamında gerçekleşen seminerlerin yanı sıra farklı oyunlar ve atölye çalışmaları ile de öğrenilenler pekiştiriliyor.

 

TUĞSAL: MÜŞTERİYİ TANIMAK ÖNEMLİ

Koopbank İnsan Kaynakları Müdürü Rıfat Tuğsal eğitim çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, finans sektöründe müşteri odaklı stratejilerin temelinde müşterileri iyi tanımak olduğunu ve farklı özelliklere sahip müşterilerin ihtiyaçlarına en uygun hizmetleri vermenin yine bilinçli personelden geçtiğini kaydetti. Tuğsal, Koopbank’ın Kıbrıs’ın lider bankası olması nedeni ile üzerinde ciddi bir sorumluluk bulunduğunu ve kendisini sürekli geliştiren personel yapısı ile Koopbank’In farklı dönemlerde gerçekleştirdiği eğitim çalışmalarının 2017 yılındaki ilk bölümünün yapmaktan mutluluk duyduklarının altını çizdi. Rıfat Tuğsal tüm personelin 15 farklı çalışma grubu ile ayrı ayrı katılımını sağlandığı eğitim çalışmalarından Koopbank çalışanlarının yetkinlik ve becerilerinin geliştirilmesine büyük olanak sağlandığını vurguladı.

 

EĞİTİM İÇERİKLERİ

Koopbank’ın eğitim programı, müşteri beklentilerini anlamayı ve taleplere cevap verilmesini, profesyonellik ve etkin iş yönetimini güçlendirmeyi de hedefliyor. Hizmet içi eğitim programı, iş arkadaşları, yöneticiler, müşteriler ve sürekli ilişki halinde olunan kişilerle ilişkilerde etkin olmayı, stresli ilişkileri yönetmeyi, ilişkilerde karşı tarafı besleyebilmek ve beslenebilmek için ilişki becerilerini arttırmayı, karşıdaki kişileri ikna ederek itibar yaratma becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor. Eğitim programı, yoğun ve stresli işlerde çalışan kişilere, iş stresinin ilişkilere yansımaması için pratik çözümler de sunuyor. 2 gün süren eğitim çalışmaları sonrasında katılımcılara eğitim sertifikası da veriliyor.

Bu haber toplam 2329 defa okunmuştur
Etiketler :