1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KKTCELL’in konuğu Beşiktaş
KKTCELL’in konuğu Beşiktaş

KKTCELL’in konuğu Beşiktaş

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı tekerlekli sandalye basketbolunda Avrupa şampiyonluğu bulunan Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü’nü ağırlamaya hazırlanıyor.

A+A-

 

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı tekerlekli sandalye basketbolunda Avrupa şampiyonluğu bulunan Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü’nü ağırlamaya hazırlanıyor.
KKTCELL, YDÜ RA-25 Spor Salonu’nda bugün Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. BRT 2’den naklen yayımlanacak maç saat 11.00’de başlayacak.
Kadın ve erkek sporcuların sahada birlikte mücadele verdikleri tek spor dalı olan tekerlekli sandalye basketbolunda Kıbrıs Türk sporcusuna uygulanan ambargoları kırarak Türkiye ve Avrupa arenasına önemli bir açılım yapan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın Beşiktaş ile yapacağı maçın sportif rekabet heyecanı yanında dostluk havasında oynanması bekleniyor. Maça renk katacak bir organizasyon planlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, çocuk seyircilere cellocan şapkaları dağıtacak. Beyarmudu Belediyesi halk dansları ekibi maç öncesi ve devre arasında gösteri düzenleyecek.

Bu haber toplam 1114 defa okunmuştur