1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kıbrıs Tiyatro Festivali için imzalar atıldı
Kıbrıs Tiyatro Festivali için imzalar atıldı

Kıbrıs Tiyatro Festivali için imzalar atıldı

Bu yıl 15’incisi düzenlenecek olan Kıbrıs Tiyatro Festivali için hazırlıklar sürüyor

A+A-

15. Kıbrıs Tiyatro Festivali Platin Sponsorları K.T. Petrolleri ile Cyprus XP Travel oldu

 

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından organize edilen ve bu yıl 15’incisi düzenlenecek olan Kıbrıs Tiyatro Festivali Platin Sponsorluğu imzaları atıldı.

İmza töreninin ilki 5 yıldır kesintisiz bir şekilde Kıbrıs Tiyatro Festivali’ne sponsor olan Kıbrıs Türk Petrolleri ile gerçekleştirildi. Bugün düzenlenen ikinci imza töreni de Cyprus XP Travel ile gerçekleştirildi.

İmza törenlerinde  LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Festival Koordinatörü Kıymet Karabiber ile Kıbrıs Türk Petrolleri adına Cem Arat ile bu yıl da festivalin platin sponsoru olan Cyprus XP Travel adına Kıymet Kalyan Günfer hazır bulundu.

LTB Başkanı Harmancı: “Eylül yine ülkemiz için tiyatroya ayı olacak”

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, 15. Kıbrıs Tiyatro Festivali’nin hazırlıklarının sürdüğünü belirterek, Kıbrıs Türk Petrolleri’nin 5 yıldır kesintisiz bir şekilde, Cyprus XP Travel’in ise 2 yıldan beridir Kıbrıs Tiyatro Festivali’ne sponsor olduğunu söyledi. “Kıbrıs Türk Petrolleri’ni bu yıl yine aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” diyen Harmancı, Kıbrıs Türk Petrolleri’nin festivalin temel harçlarından biri haline geldiğini belirterek şirket yetkililerine teşekkür etti. Lefkoşa ile Kıbrıs’ın bu yıl yine müthiş performanslar ile muhteşem bir Eylül ayı yaşayacağını kaydeden Harmancı, “Eminim ki Eylül ayı boyunca ülkemiz ve Başkent Lefkoşamız tiyatroya doyacak. Lefkoşa bir kez daha çok büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. O yüzden LTB olarak festivalinin ilk adımını bugün Kıbrıs Türk Petrolleri ve Cyprus XP Travel ile atmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi. Cyprus XP Travel’in de 2 yıldır ülkemize gelen tiyatro sanatçılarının ulaşım sponsorluğunu üstlendiğini kaydeden Harmancı, şirket yetkililerine teşekkür etti.

Arat: “Festivale 5 yıldır destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz”

Festivalin Platin Sponsorlardan K.T Petrolleri adına Cem Arat ise yaptığı konuşmada, LTB’nin  büyük bir özveri ile düzenlediği nitelikli sanat olayına kesintisiz olarak  5 yıldır destek  vermenin mutluluğu ile gururunu yaşadıklarını söyledi .Festivalin yıllar içerisinde daha profesyonel bir şekilde organize edildiğini, festivale katılan grupların sanat kalitesi açısından da  her yıl gelişim gösterdiğini kaydeden Arat, LTB Başkanı Harmancı ile Festival Koordinatörü Kıymet Karabiber’e teşekkür etti.Arat,  K. T Petrolleri’nin 1974 yılından beri Kıbrıs halkının hizmetinde olduğunu ve Kıbrıs’ın en büyük akaryakıt dağıtım şirketi olduğunu da sözlerine ekledi.

Günfer: “Kıbrıs Tiyatro Festivali’ne sponsor olmaktan gurur duyuyoruz”

Platin Sponsor Cyprus XP Travel adına Kıymet Kalyan Günfer ise yaptığı konuşmada Kıbrıs Tiyatro Festivali’ne sponsor olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi.Günfer,  Cyprus XP Travel olarak bu tarz sanatsal organizasyonlara desteklerinin süreceğini de sözlerine ekledi.  

Bu haber toplam 3943 defa okunmuştur