1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Kıbrıs İlim Üniversitesi ile Girne Kaymakamlığı olası işbirlikleri görüştü
Kıbrıs İlim Üniversitesi ile Girne Kaymakamlığı olası işbirlikleri görüştü

Kıbrıs İlim Üniversitesi ile Girne Kaymakamlığı olası işbirlikleri görüştü

Kıbrıs İlim Üniversitesi yöneticileri, Girne Kaymakamı Sinan Güneş’i ziyaret etti

A+A-

Kıbrıs İlim Üniversitesi (KİÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Selman Arslanbaş ve Üniversite Genel Sekreteri Şükrü Cankaya, Girne Kaymakamı Sinan Güneş’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversite yönetimi ziyarette, göreve yeni başlayan Güneş’i tebrik ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette ayrıca, Girne Kaymakamlığı ile üniversite arasında olası işbirlikleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kamuya yönelik yüksek lisans programlarında kamu görevlilerine burs imkanları sunmak gibi destekler başta olmak üzere, özelde Girne Kaymakamlığı, genelde ise tüm kamu kurumlarıyla istişare ve işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi. Ziyarette konuşan Arslanbaş, Girne Kaymakamlığı’nın kurs ve seminer çalışmaları, kaymakamlığın mevcut ve ileriki dönemdeki projelerine destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Ziyarette ayrıca Girne Kaymakamı Güneş’e, Kıbrıs İlim Üniversitesi kampüsünün alt yapısı, donanımı ve Girne çevresinde yürütmeye başladığı araştırmalar hakkında bilgi aktarıldı.

Ziyarette konuşan Girne Kaymakamı Sinan Güneş ise, Kıbrıs İlim Üniversitesi yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, yapılacak olan işbirliği çalışmaları ve destekleri için teşekkür etti.

 

Bu haber toplam 2433 defa okunmuştur