1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı’da kadro şekilleniyor
Kaymaklı’da kadro şekilleniyor

Kaymaklı’da kadro şekilleniyor

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Takımdaki futbolcu sayısını 28’den 21’e düşüren Yeşil-siyahlılar, önümüzdeki günlerde adaya getirmeyi planladığı yabancı forvet ile kadrosunu şekillendirecek. Genç ve altyapıdan yetişen oyunculara Mustafa Yaşınses, Ahmet Can ve Mustafa Arnavut gibi isimleri dahil eden K.Kaymaklı, yabancı forvet ile transferi noktalayacak.

Değirmenlik ve Lefke ile maç
K.Kaymaklı 2015 – 2016 sezonu hazırlıklarına dün Göçmenköy Antrenman Sahası’nda yaptığı çalışma ile devam etti. Sakatlığını atlatan Hüseyin Adal takımla birlikte çalışmalara başlarken, antrenman eksiğini giderme adına istasyon çalışmalarını sürdürüyor. Haftayı 4 antrenman ve 2 hazırlık maçı ile tamamlayan yeşil siyahlı ekip bugün Değirmenlik ile bir hazırlık maçı oynayacak, ardından Cumartesi günü Lefke ile karşılaşacak.

Girne’de kamp
31 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Girne’de kampa girecek olan K.Kaymaklı, kamp dönüşü Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda iki gün sürecek olan Yılmaz Balcı Kupası’nda yer alacak. Kupada yarıca Yenicami, Göçmenköy ve Tatlısu takımları da yer alacak. Kaymaklı ayrıca 12-13 Eylül’de Mağusa Türk Gücü tarafından düzenlenecek Şemmedi Turnuvası’na da katılacak.

Özerem çalışmalardan memnun
YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan K.Kaymaklı Teknik Direktörü Vehbi Özerem, takımın çalışmalarda gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi. 28 kişilik kadroyu 21’e indirdiklerini aktaran Özerem, önümüzdeki günlerde adaya getirilmesi planlanan yabancı forvet oyuncusunu beğenmeleri halinde kadronun şekilleneceğini belirtti.

“Gençleştirilmiş ve altyapıdan gelen genç oyuncularla ligi bitirebileceğimiz en üst noktada bitirme gayretini göstereceğiz” diyen Özerem “Henüz daha hazırlık aşamasındayız. Takımımız tam oturunca hedeflerimiz doğrultusunda daha net konuşabileceğiz” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1966 defa okunmuştur