1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartal’da gündem ‘Çıdamlı ve Tansel’
Kartal’da gündem ‘Çıdamlı ve Tansel’

Kartal’da gündem ‘Çıdamlı ve Tansel’

Yenicami, Tansel Ekingen ve İbrahim Çıdamlı ile tekrardan görüşüp anlaşma zemini hazırlıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami’de daha önce anlaşılamayan İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen ile anlaşma zemini hazırlanıyor.  Yıldız futbolcular ile tekrar bir araya gelip şartları tekrar gözden geçirmeyi planlayan siyah beyazlılar başarılı oyuncuları kaybetmek istemiyor. Esin Sonay transferinden sonra Yenicami’nin bu iki oyuncu için nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Çıdamlı iş istiyor
Geçtiğimiz hafta Türkiye Ligi ekiplerinden Fethiyespor ile antrenmanlara çıkan ve adaya geri dönen Çıdamlı’nın Yenicami’den kendisine sigortalı bir iş imkânı yaratmasını istediği biliniyor. Öte yandan yıldız futbolcu ile Yenicami’nin anlaşamaması durumunda oyuncuyu kiralayarak gelir elde etme yoluna gidilecek. Yıldız futbolcuyla birçok Süper Lig kulübünün de ilgilendiği gelen haberler arasında.

Tansel tekrar görüşecek
Öte yandan Tansel Ekingen de İbrahim Çıdamlı ile birlikte Fethiyespor’la antrenmanlara çıkıyordu. Yıldız futbolcu da tekrardan adaya döndü. Yenicami yöneticisi Enver Kahveciler’le daha önce bir araya gelen Tansel’in önümüzdeki günlerde tekrardan yöneticilerle bir araya gelip tekliflerini dinleyeceği öğrenildi.

Kaymaklı yakından ilgileniyor
Bu sezon şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Küçük Kaymaklı’nın İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen’le yakından ilgilendiği ve oyuncular için nabız yokladığı öğrenildi. Küçük Kaymaklı’nın yanı sıra son kupa şampiyonu Lefke de sponsor desteğini arkasına alması halinde Çıdamlı ile temasa geçecek. Bu iki takımın yanı sıra bu sezon iyi bütçelere sahip olan Serdarlı ve Gençler Birliği’nin de yıldız futbolcular için temasa geçmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1578 defa okunmuştur