1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartal Girne’de hazırlanacak
Kartal Girne’de hazırlanacak

Kartal Girne’de hazırlanacak

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yenicami, kamp çalışmalarını adada gerçekleştirecek.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Hafta başında Girne’de kampa girecek olan siyah beyazlı ekip 11 Eylül Cuma gününe kadar yoğun çalışma temposunu sürdürecek.

Perçinci: “Takım iyiye gidiyor”
Takımın son durumu ile ilgili olarak YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan antrenör Emre Perçinci, geçtiğimiz gün oynanan Hasan Yırtıcı Anı Karşılaşması’nda takımın yorgun olmasına rağmen iyi bir performans sergilediğini söyledi. “Takım iyiye doğru gidiyor” diyen Perçinci, “Yüksek tempoda çalışıyoruz. Yorgunluk var. Yırtıcı maçında yorgunluk olmasına rağmen genç oyuncularımız buldukları pozisyonları iyi değerlendirdi” dedi.

7-11 Eylül’de Girne kampı
Kamp çalışmalarının Girne’de olacağını ve 7-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceklerini söyleyen Perçinci, sakatlığı bulunan Hüseyin Sadıklar ve askerde olan Ünal Kaya’nın dışında tam kadro çalıştıklarını dile getirdi.
Siyah beyazlı ekip dün gerçekleştirdiği antrenmanın ardından bugünü boş geçirecek. Yarın ve Pazar günü oynanacak Yılmaz Balcı Kupası’na katılacak olan Yenicami, bu turnuvada Küçük Kaymaklı, Göçmenköy ve Tatlısu ekipleri ile birlikte yer alacak.

Bu haber toplam 1312 defa okunmuştur