1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. KAR-İŞ toplu taşımacılığı başlatmıyor
KAR-İŞ toplu taşımacılığı başlatmıyor

KAR-İŞ toplu taşımacılığı başlatmıyor

Kamu Araçları İşletmecileri Derneği (Kar-İş), Devletin sağlayacağı destek netleşmeden toplu taşımacılığı başlatmayacağını açıkladı. Pazartesi Lefkoşa’da araçlı eylem var.

A+A-

Kamu Araçları İşletmecileri Derneği (Kar-İş), Devletin sağlayacağı destek netleşmeden toplu taşımacılığı başlatmayacağını açıkladı.

Kar-İş Yönetim Kurulu adına yazılı açıklama yapan Zekai Gece, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile dün yaptıkları görüşmelerden herhangi bir sonuç elde edemediklerini, Devletin “sektöre sağlayacağı destek ve katkıların netleşmesine kadar” Kar-İş olarak toplu ulaşım hizmetlerini başlatmayacaklarını kaydetti.

Pazartesi Meclis ve Başbakanlık önüne gidilecek

Kar-İş’in Pazartesi eylem yapacağını da kaydeden Gece, 8 Haziran Pazartesi araçlarla Lefkoşa otobüs terminalinde 09:30’da buluşacaklarını, 10:30’da Cumhuriyet Meclisi önünde açıklama yapılacağını, ardından araçlarını Başbakanlık önüne getireceklerini kaydetti.

Gece, “Hükümetin sektörle ilgili yapacağı destekler, katkılar ve gerekli düzenlemeleri yapana dek süresiz eylem sürecini devam ettireceğimizi siz değerli basın mensupları aracılığı ile tüm kamu oyuna duyururuz” dedi.

 

 

Bu haber toplam 3711 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler