1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaptan yuvada kaldı
Kaptan yuvada kaldı

Kaptan yuvada kaldı

Serbest transfer hakkını kulübü Küçük Kaymaklı’dan yana kullanan Hüseyin Adal üç yıl daha 9 yaşından beridir terlettiği Kaymaklı formasını terletmeye devam edecek

A+A-

Hüseyin KIRAL

Bir süre önce kulübü Küçük Kaymaklı ile antlaşamayan ve serbest transfer hakkından yararlanmak için futbol federasyonuna müracaat eden Kaymaklı’nın ve ülkemizin yıldız futbolcusu Hüseyin Adal, Kaymaklı ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

Hüseyin Adal, yapmış olduğu açıklamada başkana ve kaymaklı yönetimine kendisine gösterdikleri ilgi ve değerden dolayı teşekkür ederken, yuvada kaldığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Hüseyin Adal, “Kaymaklı formasını 9 yaşımdan beri gururla giydim”

Kaymaklı’nın ve ülkemizin yıldız oyuncularından Hüseyin Adal yaptığı açıklmada, “9 yaşımdan Bu güne kadar sırtımda gururla taşıdığım ve terlettiğim Küçük kaymaklı formasını üç yıl daha taşımaya ve terletmeye devam edeceğim için çok mutluyum” dedi.

Adal, başkan Ali Başman ile kişisel ofisinde görüştüğünü ve görüşme sonrası arada ki tüm olumsuzlukların ortadan kalktığını açıklarken, kendisine gösterilen sevgi ve verilen değer için başkan ve yönetime teşekkür etti.

Bu haber toplam 1442 defa okunmuştur