1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kahraman gururlandırıyor
Kahraman gururlandırıyor

Kahraman gururlandırıyor

Ülkemizin Buz Hokeyi dalında başarılı oyuncusu Erol Kahraman, Başkent Zeytinburnu Belediyesi’ne transfer oldu. Türkiye Milli Takımı’nda da oynayan başarılı kaleci Zeytiburnu Belediyesi ile Türkiye Buz Hokeyi Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veriyor.

A+A-

Süleyman Rebge

Ülkemizi Buz Hokeyi sporunda yurtdışında başarı ile temsil eden Erol Kahraman, yer aldığı Başkent Yıldızları takımından Zeytinburnu Belediyesi’ne transfer oldu. Takımı şu anda Türkiye Buz Hokeyi Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veriyor.
Geçtiğimiz hafta Sports TV’den yayınlanan karşılaşmada Kahraman’ın yer aldığı Zeytinburnu Belediyesi şampiyonlukta en önemli rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni mağlup etme başarısı gösterdi. Uzun bir aradan sonra Türkiye’de canlı olarak yayınlanan maçta Erol yaptığı 51 başarılı kurtarışla yıldızlaştı. Haftada üç kez antrenman ve bir kez de maç için Türkiye’ye giden Kahraman, bu duruma alışık olduğunu ve Buz Hokeyi’ni sevdiği için zorlanmadığını söyledi.

Buz Hokeyi Dünya Kupası’ndada boy gösterecek
Ülkemizi Buz Hokeyi ile tanıştırmak istediğini belirten Erol Kahraman, bunun için Spor Bakanlığı ile görüşecegini ve bir buz pisti yapılmasını isteyeceğini söyledi.
Türkiye Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Erol Kahraman 3-12 Nisan tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası’nda yer alacak. Normal sezonun bitiminden sonra Milli Takım kampına katılacak olan Erol, takım olarak altın madalya hedeflediklerini söyledi. Bu şampiyona televizyonda canlı olarak yayınlanacak.

Atak: “Bugüne kadar ülkenin yetiştirdiği en iyi kaleci”
Türkiye Milli Takımı eski oyuncusu, antrenör ve şu anda Buz Hokeyi spikerliği de yapan Deniz Atak, Erol hakkındaki görüşlerini aktardı. Atak “Erol’un beyefendi kişiliği hem takım içindeki uyumlu davranışları hem de takım arkdaşlarına verdiği destek çok önemli. Refleksleri kuvvetli ve maça çok iyi konsantre olarak olarak çok zor pozisyonlarda inanilmaz kurtarışlar yapıyor. Bana göre şu an her hangi bir Top Division ülkesinde bir lig takımında çok rahat oynayabilir. Bugüne kadar ülkenin yetiştirdiği en iyi kaleci” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz hafta oynana önemli maç ile ilgili olarak da görüşlerini aktaran Atak “Geçen hafta iki yarı çok iyi oynadi fakat yediği ilk golden sonra konsatrasyon sorunu yaşadı. Bu durum 3 gol daha yemesine neden oldu ama genele baktığımızda takımına maçı kazandıranların başında geldi” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 3137 defa okunmuştur