1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “K.Kaymaklı’da hedef her zaman şampiyonluk”
“K.Kaymaklı’da hedef her zaman şampiyonluk”

“K.Kaymaklı’da hedef her zaman şampiyonluk”

Küçük Kaymaklı’nın başarılı futbolcularından Türkkan Delideniz geçtiğimiz sezon takımdaki ilk dönemini ve gelecek sezonki hedeflerini anlattı. Yeşil siyahlıların ülkedeki en büyük camia olduğunu söyleyen Türkkan, Kaymaklı gibi büyük bir kulüpte oynamanın

A+A-

Küçük Kaymaklı’nın başarılı kalecisi Türkkan Delideniz Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu

Süleyman REBGE

Küçük Kaymaklı’nın başarılı futbolcularından Türkkan Delideniz geçtiğimiz sezon takımdaki ilk dönemini ve gelecek sezonki hedeflerini anlattı. Yeşil siyahlıların ülkedeki en büyük camia olduğunu söyleyen Türkkan, Kaymaklı gibi büyük bir kulüpte oynamanın kendisinin hep hedefi olduğunu söyledi.

“Küçük Kaymaklı gibi bir camiada oynamak ayrıcalıktır”
Özellikle ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum ve spor kulüplerinin çektiği sıkıntıları içerisinde Küçük Kaymaklı yönetimi taraftarı ve teknik ekibi ile çalışmanın ayrıcalık olduğunu, kendisine maddi manevi her türlü desteğin verildiğini aktaran Delideniz “Umarım herkese böyle bir yönetim, taraftar ve teknik ekip ile çalışmak nasip olur” dedi.
Türkkan daha sonra sözlerine şöyle devam etti:
“Türkiye’de üç büyük kulüpte oynamak nasıl zor ise ülkemizde de Küçük Kaymaklı, Yenicami ve Çetinkaya gibi camialarda oynamak diğer takımlarda oynamaktan çok farklı ve zor. Benimde hedefim Küçük Kaymaklı gibi büyük bir camiada oynamaktı ve bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Uzun yıllar Küçük Kaymaklı’da oynayıp kupalar kazanmak istiyorum.”

“Şampiyonluğu basit hatalar yüzünden kaybettik”
Geçtiğimiz sezona şampiyonluk parolası ile başladıklarını aktaran başarılı kaleci yaptıkları beklenilmedik puan kayıpları yüzünden şampiyonluğu kaptırdıklarını söyledi. Şampiyonluk yolunda 2 tane kırılma maçı olduğunu söyleyen Delideniz şunları söyledi:
“Benim kişisel görüşüm şampiyonlukta kırılma maçlarımız kendi sahamızdaki 3-0 gerideyken 3-3 yaptığımız Lefke maçı ve Çetinkaya maçıdır. Bu maçlardan sonra rakibimize yetişemedik ve hak ettiğimiz şampiyonluğu rakibimize kaptırdık”

“Gerçek Türkkan’ı bu sene Kaymaklı taraftarına izlettireceğim”
Bireysel olarak kendini değerlendiren Delideniz sözlerine şöyle devam etti:
“Bireysel olarak önümüzdeki sezon çok daha iyi olacağım. Geçen sezon ilk senemdi, bazı alışma süreçleri geçirdim ama artık ortama alıştım ve bu sürecini atlattım. Bireysel olarak çalışmalara başladım, sezon açılışını sabırsızlıkla bekliyorum ve bu sene gerçek Türkkan’ı Küçük Kaymaklı taraftarına izlettireceğim”

“Türkkan olmamda annemin rolü çok büyük”
Küçük yaşlardan beri annesi tarafından futbol oynaması için her türlü yardımı desteği gördüğünü aktaran Delideniz şunları söyledi:
“Annem ben küçükken her zaman futbol oynamam için destekler ve halen daha maç nerde olursa olsun gelir ve beni tribünde destekler hiçbir maçımı kaçırmaz. Ayrıca beni buralara getiren özgüvenimi kazanmamı sağlayan, iyi bir kaleci yapan, gerek birlikte çalıştığımız gerekse çalışmadığımız zamanlarda arayıp her türlü desteği veren Fırat Canova ve Mahmut Yaman ile tekrar birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Beni buralara getiren bu Türkkan olmamı sağlayan bu insanlara teşekkür ederim.”

Bu haber toplam 1893 defa okunmuştur