1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. İSKÂN’IN KAPISI KIRILDI!
İSKÂN’IN KAPISI KIRILDI!

İSKÂN’IN KAPISI KIRILDI!

İskân Komitesi toplantısında yaşanan şiddetli tartışmadan dolayı İçişleri Bakanlığı İskan Bölümü Toplantı Odası kapısının bir yurttaş tarafından kırıldığı ileri sürüldü

A+A-

İskân Komitesi toplantısında yaşanan şiddetli tartışmadan dolayı İçişleri Bakanlığı İskan Bölümü Toplantı Odası kapısının bir yurttaş tarafından kırıldığı ileri sürüldü, Bakanlık Genel Koordinatörü ise iddiaları yalanladı, kapının ‘içeride evrak unutan personel tarafından’ kırıldığını savundu…

İçişleri Bakanlığı’nın üçüncü katında, İskan Bölümü’ne ait kısımda yer alan Toplantı Odası’nın kapısı kırıldı.

Ortadan dört parçaya ayrılan kapının İskân Komitesi Üyeleri ile Komite Toplantısı yapıldığı sırada yaşanan şiddetli tartışmadan dolayı kırıldığı iddia edilirken İçişleri Bakanlığı Genel Koordinatörü Durali Güçlüsoy, iddiaları yalanladı.

Koordinatör Güçlüsoy kapının anahtarların bulunamadığı gerekçesi ile personel tarafından mesai saatleri dışında, ‘izinli’ olarak kırıldığını söyledi.

Bakanlıktaki kırık kapı gün boyu hayretle karşılandı, ‘büyük kavga’ söylentileri de yayıldı.

Bazı kaynaklar, İskân komitesi üyeleri ile komite toplantısı olduğu sırada yaşanan şiddetli tartışmadan dolayı kapının birileri tarafından kırıldığını iddia ederken, “Burası devlet dairesi mi kahvehane mi?” diyerek, kamu malına zarar verilmesini eleştirdi. 

“Anahtarı bulamadılar, mesai saati dışında kapıyı kırıp evrakları aldılar, izinliydiler”

İçişleri Bakanlığı Genel Koordinatörü Durali Güçlüsoy ise konuya ilişkin “Ciddi bir durum yok. Dün akşamüzeri Büyükkonuk köyünde kırsal kesim arsası dağıtım töreni vardı. Sosyal konut birimi köye gitti, yanlarına alması gereken bazı evrakları almayı içeride unuttukları için de geri daireye geldiler fakat anahtarları bulamadılar ve üstlerinden kapıyı kırıp o evrakları almak için izin aldılar. Kapıyı kırıp evrakları aldılar.

Kapının tamiri için girişimler yapıldı, bize göre bu durum haber değeri olmayan önemsiz bir olay…” açıklamasında bulundu.

 

 

 

Bu haber toplam 2615 defa okunmuştur
Etiketler :