1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İki takıma sponsor desteği
İki takıma sponsor desteği

İki takıma sponsor desteği

Acapulco Resort Otel, CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2014’te yer alacak Macila ve Nethouse takımlarına sponsor oldu

A+A-

Necmi Belge

Acapulco Resort Otel, 19-21 Eylül tarihleri arasında yer alacak olan CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2014’e katılacak olan Kıbrıslı Türk rallicilerden Fikri Macila - Mehmet Mişon ile Murat Aşık - Mehmet Kamiloğlu’ndan oluşan Macila ve Nethouse takımlarına sponsor oldu.
Bu amaçla geçtiğimiz gece, Acapulco Resort Otel’de bir basın toplntısı düzenlendi. Basın toplantısına, Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) Başkanı Hasan Macila, Kıbrıs Otomobil Kurumu (Cyprus Automobile Association) Genel Müdürü Kostas Lambrianides, Acapulco Resort Otel Halkla İlişkiler Müdürü Vacide Gören ve Acapulco Resort Otel’in sponsorluklarını üstlendiği Macila takımı pilotları Fikri Macila - Mehmet Mişon ile Nethouse takımı pilotları Murat Aşık - Mehmet Kamiloğlu katıldı.

Macila: “Rallinin heyecanını yaşıyoruz”
Basın toplantısında konuşan KKTOK Başkanı Hasan Macila, Uluslararası Otomobil Federasyonu’nun (FIA) düzenlediği Avrupa ve Ortadoğu Ralli Şampiyonları’nın ortak yarışı olan Uluslararası Kıbrıs Rallisi’ne katılmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.
Dünyanın gözünün üzerinde olacağı, Avrupa ve Ortadoğu televizyonlarının naklen yayınlayacağı bu büyük yarışta Kıbrıslı Türkler olarak yer almalarının ayrı bir gurur kaynağı olduğunu dile getiren Macila, bu konunda Kıbrıs Otomobil Kurumu Başkanı Kostas Lambiriadies’e de yaptıkları davet ve ortak davranış için teşekkür ettiğini belirtti.
Macila, iki takımları Nethouse ile Macila’ya sponsor olan Acapulco Resort Otel sahibi Ünal Çağıner’i hiç tanımadığını,  adını bu vesile ile duyduğunu söyledi.
Böylesine, uluslararası bir rallide yarışacak Macila ile Nethouse takımlarına hiç bekletmeden sponsor olan Ünal Çağıner’e de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. 

Lambirides: “İki halkın yakınlaşması adına önemli”
Macila’nın ardından söz alan Kıbrıs Otomobil Kurumu Genel Müdürü Kostas Lambrianides FIA’nın düzenlediği uluslararası ralliye Kıbrıslı Türkler ile birlikte katılmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.
Kıbrıslı Rumlar ile Kıbrıslı Türklerin kendi ülkelerinde böyle bir yarışta yer almalarının iki halkın yakınlaşması adına dünyaya çok önemli bir mesaj olduğunu belirtirken, sözlerine KKTOK Başkanı Hasan Macila’ya teşekkür ettiğini ekledi.

Macila ve Aşık: “İddialıyız”
Daha sonra söz alan Fikri Macila ve Murat Aşık ralli hakkındaki duygularını dile getirdi ve dünyanın gözünün üstünde olacağı bu rallide iddialı olduklarını söyledi.
Parkuru öğrenmeye çalıştıklarını, bir kısmını bildiklerini ancak yaptıkları antrenmanlarla ralliye hazır olduklarını belirten Macila ile Aşık, kendilerine sponsor olan Acapulco Resort Otel sahibi Ünal Çağıner’e teşekkür ettiklerini dile getirdiler.
Sponsorluk için gittikleri Ünal Çağıner’in beş dakika içerisinde tekliflerini kabul ettiğini dile getiren Macila, kendilerine “Vakit kaybetmeden çalışmalara hemen başlayın” direktifini verdiğini, bunun da kendilerini çok duygulandırdığını belirtti.
Nethouse pilotu Aşık, bu yarışta en az diğer yarışçılar kadar iddialı olduklarını söyledi. Bu rallide kendilerine sponsor olan Acapulco Resot Otel sahibi Ünal Çağıner’e de teşekkürlerini belirten Aşık, Çağıner’in bu davranışının diğer işletmelere de örnek olmasını dilediğini sözlerine ekledi.
Son olarak konuşan Acapulco Resort Otel Halkla İlişkiler Müdürü Vacide Gören, Acapulco Resort olarak, ülke insanının başarılarına katkı koymaktan mutlu olduklarını sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından, Macila ile Nethouse takımları yarışacakları araçlar önünde poz verirken, araçları da basına tanıttılar.

Bu haber toplam 1635 defa okunmuştur