1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Hyundai i20 görücüye çıktı
Hyundai i20 görücüye çıktı

Hyundai i20 görücüye çıktı

Özok Group bünyesinde bulunan Hyundai’nin yeni i20 modeli lansmanı yapıldı

A+A-

Levent ÖZDAĞ

Özok Group bünyesinde bulunan Hyundai’nin yeni i20 modeli için basın lansmanı dün Hamitköy’de bulunan Özok Hyundai Plaza’da gerçekleşti. Süper Model Ajans mankenlerinin yer aldığı tanıtım kokteylinde birçok iş adamı yer aldı.

Özok Group Direktörü Hasan Özok, otomotivin hayatlarına 25 yıl önce girdiğini anımsatarak, herkesin kalbine taht kurmuş Hyundai markasını büyük guru ile bünyelerine kattıklarını belirtti.

Özok, “Dört yıl önce 116 yıllık Renault markasını bünyelerine kattık. Ülkemizde unutulmuş bir markayı son sıralardan ilk beşe taşıdık. Son üç yıldır ülkede sektör lideri olan Hyundai’nin Özok bünyesinde Özok kalitesi ile satılacak” dedi.

Özok Group Genel Koordinatörü Halil Öztunç ise yaptığı konuşmada, Özok Group’un son iki yıldır Renault ile yıldızlaştığını ve ardından sektöre damgasını vurmuş Hyundai markasını da bünyesine katığını söyledi.
Geçmişten bugüne yolculuklarında kendileri için en önemlisi halkın memnuniyeti olduğuna dikkat çeken Öztunç, Hyundai’nin de güçlerine güç kattığını belirtti. Avrupa’da 2008’den bugüne kadar 400 binin üzerinde satarak en fazla tercih edilen otomotiv ünvanını alan İ20’nin bugün ülkemizde satına başlandığını kaydetti. Öztunç, sadece marka satmadıklarını markayı yollarda satış sonrası verdikleri önemle marka imajı da sattıklarını ifade etti.

 

 

Bu haber toplam 2230 defa okunmuştur