1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Hırsızlıktan tutuklandı, cezaevine gönderildi
Hırsızlıktan tutuklandı,  cezaevine gönderildi

Hırsızlıktan tutuklandı, cezaevine gönderildi

Girne’de iki ayrı restorandan hırsızlık yaptığı iddiasıyla S.Y tespit edilerek tutuklandı.

A+A-

Girne’de iki ayrı restorandan hırsızlık yaptığı iddiasıyla S.Y tespit edilerek tutuklandı.

Zanlı bugün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak teminata bağlandı.

Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Tosun, zanlının 24 Aralık- 4 Ocak tarihleri arasında meydana gelen sirkat ve dükkan açma suçlarından tutuklandığını belirtti.

Polis, zanlının 24 Aralık 2018 tarihinde Girne Yat Liman’ında faaliyet gösteren Carop isimli restorandan 8 bin TL nakit para, bir kol saati bir dizüstü bilgisayar, iki cep telefonu, kamera kayıt cihazı çaldığını söyledi.

Polis, zanlının 4 Ocak 2018 tarihinde ise Grapevine isimli restorandan 250 TL, 375 Euro, birçok puro, bir cep telefonu, işyeri sahibine ait 4 altın kaplama mücahit madalyası çaldığını söyledi. Polis, zanlının Girne’de tespit edilerek tutuklandığını, tasarrufunda iki adet fotoğraf makinesi, bir adet kol saati, bir adet cep telefonu bulunduğunu açıkladı.

Sokaklarda kalıyor…

Zanlının ifade vererek suçunu kabul ettiğini söyleyen polis, soruşturmanın tamamlandığını, 10 Kasım 2018 tarihinde ülkeye giriş yaptığını ancak vize süresinin bir ay önce bitmesine rağmen ülkede kalmaya devam ettiğini ifade etti.

Polis, zanlının sokaklarda ve bir arkadaşına ait vidanjör araçta kaldığını belirterek, tutuklu yargılanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlıyı 45 günü geçmeyecek şekilde cezaevine gönderdi.

 

Bu haber toplam 1446 defa okunmuştur
Etiketler : , ,