1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Hataları iyi değerlendirdik”
“Hataları iyi değerlendirdik”

“Hataları iyi değerlendirdik”

Doğan Türk Birliği’ni farklı geçen Gönyeli, Baf Ülkü Yurdu maçına odaklandı.

A+A-

Doğan Türk Birliği’ni farklı geçen Gönyeli, Baf Ülkü Yurdu maçına odaklandı. Gönyeli’de antrenör Emre Perçinci, Doğan Türk Birliği karşısında rakibin hatalarını iyi değerlendirdiklerini belirtirken, Baf Ülkü Yurdu ile oynayacakları maç ile ilgili olarak ise “Zorlu bir maç bizi bekliyor” ifadesini kullandı

K-Pet Süper Lig’in 3’üncü haftasında konuk ettiği Doğan Türk Birliği karşısında 4-1’lik skorla galip gelen Gönyeli’de galibiyetin memnuniyeti hakim. Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, karşılaşmanın tamamen istedikleri gibi geliştiğini, çok iyi bir ikinci bölge savunması yaparak hızlı hücumlarla rakiplerinin hatalarını değerlendirdiklerini söyledi. Perçinci, önümüzdeki hafta oynayacakları Baf Ülkü Yurdu maçı ile ilgili olarak rakiplerinin kendilerine benzediğini belirtirken, “Zorlu bir maç bizi bekliyor” dedi.

Perçinci: “Pozisyon vermeyen ve fırsatları değerlendiren bir takım olacağız”

Doğan Türk Birliği maçını değerlendiren Emre Perçinci, maçın tamamen kendi istedikleri şekilde geliştiğini belirtirken, “Doğan Türk Birliği’nin oyun zaaflarının farkındaydık. Fırsat vermemeye çalıştık. Özellikle ikinci bölge savunmasını çok iyi yaparak hızlı hücumlara çıktık. Onların zorlanmasını avantaja çevirdik. Baskıda hata yapma ihtimallerinin yüksek olduğunu düşünüyorduk, öyle de oldu” açıklamasın yaptı. Rakiplerinin hatalarını iyi değerlendirdiklerini belirten Perçinci, “Lig boyunca biz bu tür maç grafiğinde olmuş olacağız, pozisyon vermeyen ve fırsatları değerlendiren bir takım olacağız” diyen Perçinci, “Doğan Türk Birliği maçı istediğimiz gibi geçti ve fırsatları değerlendirdik” dedi.

“Baf Ülkü Yurdu bize benziyor”

Önümüzdeki hafta oynayacakları Baf Ülkü Yurdu maçı ile ilgili konuşan Emre Perçinci, rakiplerini kendilerine benzeterek sözlerine başladı. “Ülkü urdu ligin en dengeli takımlarından biri” diyen Perçinci, “Üç maçını da görme fırsatımız oldu. O maçlarda oyunları gayet iyiydi. Çok koşarak çok iyi alan kapatabiliyorlar, hızlı hücuma çıkabiliyorlar. Saha avantajlarını kullanmak isteyecekler” ifadelerini kullandı. “Yapılan hataları değerlendirenin maçı olacak” diyen Perçinci, “Benzer oyun anlayışlarımız var. Takım hocaları iyi ve meraklı. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Her maça 3 puan için çıkıyoruz. Kazanamazsak da 1 puan almak için çabalayacağız. Umarım her hafta bunu başarabiliriz” açıklamasını yaptı.

yeniduzen-satin-aliniz-936.jpg

Bu haber toplam 1370 defa okunmuştur