1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GG’nin hedefi iyi bir başlangıç
GG’nin hedefi iyi bir başlangıç

GG’nin hedefi iyi bir başlangıç

Choudhry, “Her mevkide güvendiğimiz futbolcu var. Yönetim olarak tüm takıma güveniyor ve onlardan başarı bekliyoruz”

A+A-

Birinci Lig ekiplerinden Gençlik Gücü Spor Kulübü’nde ilk hedef, sezona iyi başlamak olarak belirlendi. Takımın henüz lige hazır olmadığını belirten Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Takım 15 gün içinde lige hazır olacak. Kimlerin hangi mevkide oynayacakları kesinlik kazanacak. Yaklaşık bir ay sonra başlayacak olan yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Çünkü yeni sezona iyi başlamak istiyoruz. İyi bir başlangıç, yolu yarılamak demektir” şeklinde konuştu.

Gönyeli kalecisi Mehmet Kanat’ı renklerine bağlayarak, bu sezon öncesi transfer defterini kapattıklarını açıklayan Choudhry, “Her mevkide güvendiğimiz futbolcu var. Yönetim olarak tüm takıma güveniyor ve onlardan başarı bekliyoruz” dedi.

Choudhry: “Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz”
Birinci Lig’de tüm takımların eşit güçte olduklarına da dikkat çeken Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Rakibin kim olduğu, kim olacağı fark etmez. Her maça galibiyet için çıkacak güçteyiz. Gençlik Gücü karşılaşmalarının heyecanlı geçeceğinden eminiz. Bu nedenle taraftarımızı da yanımızda görmek, mutluluğumuzu paylaşmak istiyoruz” diyerek yeşi beyazlı taraftarı karşılaşmalara davet etti.
Başkentin yeşil beyazlı takımı Gençlik Gücü, 2015-2016 futbol sezonuna 26 Eylül 2015, Cumartesi günü oynayacağı Esentepe karşılaşma ile başlayacak.

Bu haber toplam 1463 defa okunmuştur