1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençler Girne’de hazırlanacak
Gençler Girne’de hazırlanacak

Gençler Girne’de hazırlanacak

Gençler Birliği 1’inci hazırlık dönemini tamamlamasının ardından Girne’de kampa girdi.

A+A-

 

Süper Lig’in İskele ekiplerinden Gençler Birliği 1’inci hazırlık dönemini tamamlamasının ardından Girne’de kampa girdi. Kırmızı siyahlı ekip 24 – 29 Ağustos tarihleri arasında yapacağı kamp için dün Girne’ye gitti. Girne Pia Bella Otel’de 6 günlük kampına başlayan G.Birliği kafilesinde Bilal Dericioğlu başkanlığında 2 malzemeci, Teknik Direktör Ahmet Ogan, Yardımcı Antrenör Hasan Tamel, Kaleci Antrenörü Can Kayataş ve 20 futbolcu katıldı.

Günde çift idman
Kampta sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapacak olan Gençler Birliği takımı, bu süre içerisinde toplam sekiz antrenman yapacak ve üç hazırlık maçı oynayacak. İlk hazırlık maçı bugün Pia Bella Sahası’nda Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı ile karşı karşıya gelecek olan Gençler Birliği’nde ikinci hazırlık maçı İkinci Lig ekiplerinden Tatlısu ile Dr. Ali Özsoy Stadı’nda oynayacak. Antrenman programını oldukça yoğun geçirecek olan G.Birliği, taktiksel çalışmalar da yapacak.

Cihangir maçı ile tamamlanacak
Cumartesi günü kampını tamamlayacak olan kırmızı siyahlı ekip kampın son gününde Cihangir Stadı’nda bir diğer Süper Lig ekibi Cihangir ile hazırlık maçı oynayacak. Kamp ortamının çok iyi olduğunu belirten Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, lige yönelik yapmış oldukları hazırlıkların yoğun bir şekilde devam ettiğini, kampın gerçekleşmesinde emeği geçen başkanı Mustafa Gülcan, yönetim, İskele Belediye başkanı Hasan Sadıkoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve kafile ile yakından ilgilenen otel yetkili ve çalışanlarına teşekkür etti.

Bu haber toplam 1381 defa okunmuştur