1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençler Birliği’nde hedef değişti
Gençler Birliği’nde hedef değişti

Gençler Birliği’nde hedef değişti

Süper Lig’e altı yıl aradan sonra yeniden yükselme başarısı gösteren Gençler Birliği, yükseldiği bu ligde bir daha kötü günler yaşamamak için çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL
Süper Lig’e altı yıl aradan sonra yeniden yükselme başarısı gösteren Gençler Birliği, yükseldiği bu ligde bir daha kötü günler yaşamamak için çalışmalarını sürdürüyor. 2014-15 futbol sezonu öncesi takımın başına teknik patron olarak getirilen Teknik Direktör Ahmet Ogan’da bu doğrultuda hedeflerini belirledi.
Yaptğımız özel röportajda G.Birliği Teknik direktörü Ahmet Ogan ligde ilk yarı adına koydukları ilk sekiz hedefini başardıklarını, ancak ikinci yarı için hedefin daha yukarılara çekildiğini söyledi.

Ogan, “Takıma hem tecrübeli hem genç futbolcular kattık”
İkinci yarı hazırlık kampını Girne’de geçiren G.Birliği’nde teknik direktör Ahmet Ogan, ikinci yarı takımda düşünülen tüm futbolcuların transferlerini yönetimin yaptığını ve Girne kampını da bu oyuncularla birlikte yaptıklarını söyledi.
Ogan, yapılan transferlerin takım içerisinde ilk yarıda eksik görülen yerlere yapıldığının altını çizerken, takıma hem tecrübeli hem genç futbolcular kattık” dedi.
Ogan, “Sezon başında yönetimle birlikte Süper Lig’de kalıcı olmak için çalışacaklarının sözünü verirken, kurulan bu takımın ligde çok işler yapacağını belirtti.

“İlk 3 hafta bizim için çok önemli”
Girne kampının ardından ikinci yarı hazırlıklarını havanın durumuna göre gerek İskele Cumhuriyet Stadı’nda, gerekse İskele Atatürk Spor Salonu’nda aralıksız sürdüren G.Birliği takımı teknik Direktörü Ahmet Ogan, ilk üç maçın çok önemli olduğunu vurguladı.
Ahmet Ogan, “ilk hafta kendi evimizde Gönyeli, ikinci hafta deplasmanda Lapta ve üçüncü hafta yine kendi evimizde oynayacağımız Serdarlı maçlarından dokuz (9) puan çıkarmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Ogan, ikinci yarıda oynayacakları on üç (13) maçın yedisini kendi evleri olan İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynayacaklarını ve hedeflerinin yapılan transferlerle birlikte değiştiğini açıkladı.

“Ligde ilk 8 ile 5 arası, kupada da final oynamak istiyoruz”
Altı yıl aradan sonra Süper Lig’de oynamanın bölge halkına ayrı bir heyecan kattığını vurgulayan Ogan, başkan Mustafa Gülcan’ın ve yönetimin çok büyük özveriler göstererek iyi çalıştığını, kendisinin ve futbolcuların bu özveriye layık olmaya çalıştıklarını belirtti.
Ev sahibi oldukları maçlarda taraftarın kendilerini yalnız bırakmadığını ve bu taraftarı, alınacak galibiyetlerle mutlu etmek istediklerini söyleyen Ogan, ikinci yarı için çalışmalara devam edeceklerini ve ligi 8 ile 5 arasında tamamlamak istediklerini açıkladı. Ogan son olarak, “kupada da final neden olmasın” dedi.

Fırat, “19 yıl sonra geldim, ama iyi ki geldim”
Kıbrıs Türk futbolunun başarılı ve tecrübeli isimlerinden Ufuk Fırat, transfer olduğu Gençler Birliği takımı için yaptığı açıklamada “1995 yılında Serdarlı’dan Gönyeli’ye ilk transferimi gerçekleştirdim,  ancak o dönemde Gençler Birliği’de beni çok istemişti, kısmet 19 yıl sonra bugüneymiş” dedi.
Ufuk Fırat, Gençler Birliği takımının genç, dinamik, koşan ve hedefleri olan bir takım olduğunu, Ahmet Ogan hocanın kendisine güvenip transfer ettiğini ve kendisi de Gençler Birliği takımının koyduğu hedeflere ulaşması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Bu haber toplam 1677 defa okunmuştur